[UPDATES] 10 de 10

Ne inspira, ne relaxeaza, ne distreaza si ne bucura de fiecare data cand apar pe scena. Sunt cei mai cunoscuti DJ ai lumii, dar esti sigur ca-i cunosti indeajuns de bine? Am pregatit #10badassfacts despre unii dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai muzicii electronice.

  1. Kaskade si voluntariatul

Desi acum nu sta departe de scena, Kaskade si-a petrecut 2 ani ca misionar in Japonia. Dupa aceasta experienta, el vorbeste fluent japoneza. Totul a inceput cand el avea doar 19 ani, inainte ca a sa cariera muzicala sa fulmineze. In cei 2 ani petrecuti pe meleagurile asiatice el a fost chiar si ghid, in acest fel perfectionandu-si limba.

  1. Diplo si copiii

Cine ar crede ca fascinatia din copilarie ar putea ajunge un brand? Thomas Pentz, cunoscut drept Diplo, si-a ales numele tinand cont de una dintre pasiunile sale din copilarie, dinozaurii. Diplodocus era un dinozaur ierbivor, cu un gat de peste 6 metri.

  1. Diplo si dinozaurii

Iti poti imagina ca Diplo a predat literatura si matematica copiilor cu probleme de comportament., intr-o scoala din Philadelphia? Nici noi, dar a facut-o. Spune ca si-a dat demisia doar pentru ca a preda copiilor impunea o exigenta aparte.

  1. Skrillex, vocalist intr-o trupa de post-hardcore

De la post-hardcore la muzica electronica este doar un pas. Aparent. Da, se poate! In 2004, Skrillex devenea vocalistul unei trupe post-hardcore numita From First to Last. In cei 3 ani petrecuti alaturi de trupa, a inregistrat chiar 2 albume.

  1. Fatboy Slim tobosar si vocalist

Fatboy Slim si-a inceput cariera in anii 70, fiind tobosarul si vocalistul trupei Disque Attack. Dupa ce a trecut de 18 ani, avand deja o cariera in plina expansiune in muzica electronica, a lasat microfonul si betele de-o parte.

  1. Armin si dreptul

Tooaaata lumea-l stie pe Armin. Dar stiai ca, pe langa statutul de Zeul trance-ului, Armin are si licentiere in drept? In plus, este unul dintre putinii DJ care este decorat cu grad de ofiter pentru aportul sau in domeniu musical.

  1. Hardwell si parintii

A inceput cu lectii private de pian si a ajuns dus de mama sa-n club sa puna muzica. Hardwell si-a inceput cariera de muzica electronica la 14 ani. Bineintels, legile cluburilor nu s-au schimbat pentru el, asa incat a trebuit sa mearga insotit de parinti la orice eveniment, pana la majorat.

  1. Deadmau5 as Dead Mouse

Ghici ciuperca ce-i? Cum crezi ca si-a ales Deadmau5 numele? Pai se facea ca i s-a stricat calculatorul, l-a desfacut si a gasit in unitate un soricel mort. De atunci si pana acum, Deadmau5 i-a ramas numele.

  1. Steve Aoki si studiile

Ca s-ajungi sa arunci cu tort in oameni ai nevoie, aparent, nu de o licentiere, ci de doua. Steve este licentiat in sociologie si in Women`s studies la una dintre cele mai ravnite universitati din lume: University of California.

  1. Avicii sau talpa iadului

Cand Tim Bergling incerca sa-si dea seama ce nume sa aleaga, i-a venit brusc in cap “Avicii”. In cultura budista, avicii se refera la cel mai de jos nivel al Naraka (iad). Acolo, pacatosii pot sa reinvie.

Privind in spate, tu stiai toate aceste detalii? Pentru noi a fost tare fun sa investigam si sa descoperim altfel de detalii despre cei pe care-i urmarim pe la festivaluri si evenimente :).

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register