[ORACOL] Aducem si noi niste aur in Romania?

Povesteam aici ca de 3 luni am schimbat advertisingul cu djingul. Dar ce n-am spus acolo, e ca in toti anii astia de publicitate am avut sansa sa lucrez cu o multime de comunitati din zona de muzica, de sport si nu numai, iar fiecare dintre ele m-a invatat cate ceva.

Am aflat care sunt valorile lor, ce ii uneste, ce nevoi au si am mai aflat ca doar atunci cand ajungi sa intelegi cu adevarat o comunitate, poti sa creezi proiecte relevante pentru ea.

Cu gandul asta am intrat in industria djingului, cu gandul asta asta am creat Badass DJ si tot gandul asta ma tine treaza noaptea. Ce, doar in Ibiza sa nu se doarma niciodata? 🙂

Si uite asa i-am descoperit pe baietii de la theDJ.ro care fac scratching atat de misto si de natural, incat ai senzatia ca e o joaca si ca poti si tu sa inveti sa faci hichi hichi in 2 minute. Si tot ca ei sunt multi care stiu sa scratch that thing, asa ca ne-am gandit: de ce sa nu ii trimitem noi la o competitie internationala? Ca poate asa punem si noi Romania pe lista tarilor in care se face scratching asa cum trebuie.

Impreuna cu theDJ.ro si BURN Energy, organizam theDJ Scratch Challenge – competia nationala de scratching care te trimite la finala mondiala “Clash of the Titans” de la Berlin. Aveti timp pana pe 1 iulie sa pregatiti cele mai tari rutine de scratching, pe theDJ.ro. Asta pentru ca stim ca sunteti acolo si ca aveti talent cu carul, iar acum aveti un motiv in plus sa treceti la treaba.

Finalistii se vor duela in scratchuri pe 14 iulie in cadrul unui eveniment deschis publicului: https://www.facebook.com/events/192290344824622/

Primele 3 locuri vor fi premiate de BURN Energy cu cate un Numark PT01 Scratch. Castigatorul va primi un mixer Reloop Kut oferit de DjSuperStore si va reprezenta Romania la competitia intenationala Clash of the Titans, ce va avea loc la Berlin in perioada 31 August – 2 Septembrie, in cadrul Sample Music Festival, cu cheltuielile de cazare si transport asigurate. Suna bine?

Cum bine zice Vlad Dobrescu, aducem si noi niste aur in Romania?

 

Be sociable

Comments

Post a Comment

You don't have permission to register