[UPDATES] Badass playlist pentru nunta regala

Daca ai parte in aceeasi seara de Laura Stoica, Dansul pinguinilor, Menaito, Dan Spataru si Cindy Lauper, e clar: esti la o nunta. Si nu la orice nunta, ci la una neaos romaneasca. Dar despre nuntile romanesti vom povesti cu alta ocazie. Momentan avem o nunta regala pe lista, probabil cea mai asteptata nunta a anului. Printul Harry urmeaza sa se insoare cu Meghan Markle pe 19 mai.

Dupa ce in 2011 Kate si William au invitat-o pe Elle Goulding ca sa le incante seara, ne intrebam ce ne pregatesc Harry si Markle in materie de DJ.

Circula deja un viral pe Instagram in care Jevanni Letford ii inmaneaza printului Harry o carte de vizita, in speranta ca el va fi cel ales pentru a dansa multimea venita la nunta regala. Intrebat cum va arata playlist-ul sau in cazul in care va fi ales, Jevanni a mentionat Montell Jordan, Radiohead, Sormzy si Ed Sheeran.

Pana se hotarasc indragostitii, noi am facut o selectie de 5 piese (mai in gluma, mai in serios) care ar trebui sa rasune din sala tronului:

  1. God Save the Queen. Mai e nevoie de explicatii?
  2. Angus and Julia Stone – Big Jet Plane. Ca sa-si aduca aminte Meghan cu nostalgie de vremurile cand se iubea cu Mike in Suits.
  3. Ed Sheeran – Perfect. Roscovanul a scos hit-ul anului si unde mai pui ca e si englez? O doza de patriotism si dulcegarii parca-i musai, mai ales la nunta regala.
  4. John Legend – All of Me. Ca sa se simta si mireasa bine, sa fie si-un compatriot de-al ei pe lista.
  5. Jet – Are You Gonna Be My Girl. Niste glam-rock, cum altfel decat londonez, pe final de lista.

 

 

Tu ce ai mai adauga in playlist? 🙂

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register