[Beats, Ice & Flashing Lights] Robyn

Next STOP – Sweden

And it hurts with every heart beeeeat <3 … Robyn, caci despre domnisoara povestim astazi, tipa aceea blonduta care pare ca sufera tot timpul este, in fact, foarte misto! Si potrivirea face ca saptamana trecuta sa revina pe piata cu un nou single, “Missing U”, care a marcat prima sa lansare oficiala din ultimii opt ani.

“Missing U” este un disco bop trist despre “acel lucru trippy care se intampla atunci cand oamenii dispar”, a explicat Robyn. “It’s like they become even more clear and you see them everywhere.” What??? In fine… Cu noul ei single, Robyn isi revendica titlul ca fiind unul dintre cei mai influenti artisti ai muzicii pop.

Iar daca imitatia este cea mai sincera forma de lingusireee, atunci lumea muzicii pop este plina de Robyn wannabe.

Ca sa ne dam seama mai bine de unde o cunoastem, Robyn a colaborat cu nume mari precum Royksopp, La Bagatelle Magique etc. si a scris melodii pentru Britney Spears, Jordin Sparks, Peter Andre and so on.

Ca backstory, Robyn se lanseaza in 1995 cu albumul “Robyn is here”, urmat de inca 7 albume de studio. Cu un palmares impresionant de premii si nominalizari, printre care 4 Grammy si alte 4 premii MTV, she’s cool, inca promite mult si merita ascultata.

Enjooooy!

Kisses mada’fakas!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register