[BEDROOM STORIES] BORAC

Pai ce credeati ca o sa scriu numai despre DJ care zgarie placi si lasa piesele sa cante 30 de secunde de te ia durerea de cap? Poate ati realizat si voi la fel cum am realizat si eu acum vreo 8-9 ani, muzica nu se termina la WU TANG CLAN.

Sunt o gramada de oameni ce le invart bine de tot pe toate stilurile si BPM-urile posibile. O sa tot intram peste ei in casa si o sa ne plimbam prin cele mai muzicale dormitoare, sufragerii si bucatarii. De data asta ramanem acasa, adica in Bucuresti si ascultam muzica de pe vinil cu un DJ care facea asta dinainte sa fie la moda.

 

 

Borac aka O.G. Borac aka Half of RotoPerCutor aka Andrei Chiriac e un DJ foarte dubios. Imi permit sa zic asta pentru ca se afla in cercul meu de prieteni de prin 2001, pe cand faceam gratare la Undoo si pierdeam noptile in studioul de sub casa. De ce zic dubios?

E intr-un sens bun acum, cand suntem hateri suntem hateri, cand nu suntem hateri suntem acum.

Dubios pentru ca desi a fost in gasca noastra de “repari” a plecat tot timpul urechea si la altfel de muzici, alte stiluri, alte genuri. Recunosc ca il invidiez pentru asta, a fost deschis la minte si a acceptat ca un DJ are nevoie de cultura muzicala cu mult inaintea mea. Rezultatul acestui precognitism, habar n-am daca exista acest cuvant dar ar trebui, il puteti urmari in mixul pe care am sa-l postez la finalul articolului. O amestecatura fina de deep house, disco, funky house si alte subgenuri de care habar n-am, asta e stilul lui si-mi place de mor. Pune de pe vinil in majoritatea timpului dar nu e fixat pe asta, l-am vazut punand si cu Serato si pe CDJs, e fixat pe muzica asta e clar.

Il gasesti pe afise fie singur, fie alaturi de Doar Bätz sub numele de RotoPerCutor, formula care imi place super mult. Pe Bätz il stiu tot din aceeasi perioada, tot in cercul de “repari”, el a  si facut parte din cateva trupe rap de pe la noi, cu scratch-uri and all.

 

 

Nu prea sunt filmari cu Borac trebuie sa recunosc. Esti scump la vedere domnule! Dar am reusit sa gasesc ceva din caminul propriu, un set inregistrat special pentru MixedFeelings.

Enjoy!

 

CONNECT ONLINE

MIXCLOUD► https://www.mixcloud.com/og-borac/

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/borac-of-rotopercutor

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register