[BEDROOM STORIES] DJ Frenchee

[BedRoom Stories] e genul ala de articol care intra peste tine in casa. Nu este despre amatori sau profesionisti, despre house sau hip-hop, este vorba despre talent si despre manifestarea lui in siguranta caminului. Asta pentru ca e ilegal sa te bestializezi pe strada.

Cand eram mai mic, de fapt nu chiar asa mic, pe la 23 de ani asa, l-am cunoscut pe Aforic si, cu ajutorul lui, jumatate din Constanta. Tot atunci am aflat ca “polonez”, in Constanta, se foloseste pentru a descrie oamenii mai putin destepti sau, ca sa folosesc un alt regionalism, “balani”. De atunci, mereu cand aud “polonez” ma bufneste rasul, lumea crede ca ma gandesc la carnati

Dj Frenchee e un polonez :), nu, nu dinala din Constanta ci dinala din Polonia care ulterior s-a mutat in Danemarca :. Si nu e nici “balan”, e chiar foarte tare pe felia lui. Pune muzica prin cluburi, nu haleste petrecerile private si cumetriile. Ce sa mai, e un artist.

 

 

Anul asta si-a facut curaj si a pregatit o rutina pentru Redbull Thr3style si daca trece de etapa online, il vedem in preliminarii reprezentand Polonia. Nationalist ca Jean-Marie Le Pen baiatul.

 

 

Am avut mereu un respect enorm pentru Polonia si pentru hip-hop-ul polonez, au tinut steagul sus no matter what. Sunt o gramada de trupe ce inca fac repu’ ala bazat pe sample si strees wisdom, iar la capitolul DJ sunt total la alt nivel. Anul trecut Polonia a gazduit finala Red Bull 3Style World DJ Championships VIII si a creat super mult content de calitate pentru scena hip-hop. Iata un mini mix cu de toate de la el din dormitor, nu stiu care din ele, ala din Danemarca sau ala din Polonia.

 

CONNECT ONLINE

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/dj_frenchee

FACEBOOK► https://www.facebook.com/DjFrenchee/

MIXCLOUD► https://www.mixcloud.com/martin-frenchee-korpiela/

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/user/shmit7

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register