[BEDROOM STORIES] Dj Melo D

[BedRoom Stories] e genul ala de articol care intra peste tine in casa. Nu este despre amatori sau profesionisti, despre house sau hip-hop, este vorba despre talent si despre manifestarea lui in siguranta caminului. Asta pentru ca e ilegal sa te bestializezi pe strada.

1/10 din The World Famous Beat Junkies, cel mai longeviv si aglomerat grup de DJ turntablisti din lume, un fel de WU-Tang al Djilor. Melo D este unul din membrii fondatori impreuna cu Curse, Rhettmatic, Melo-D, Icy Ice, Symphony, & What?!, Shortkut, D-Styles, Havik si Tommy Gun. In 1992 s-au pus de comun acord ca trebuie sa ridice aceasta indeletnicire la rang de arta si s-au tinut de cuvant.

Pana in ziua de azi a strans un numar impresionant de emisiuni la radio, mixtape-uri, show-uri, featuring-uri si materiale solo. Mi se pare printre cei mai tehnici si “curati” dji, nu lasa niciodata vreo fraza neterminata, nici nu scapa vreun sunet in plus. L-am descoperit pe vremea cand exista un portal de dji turntablisti http://www.djbattle.net/ impreuna cu DJ D-Styles si am ramas fidel. Sa tot fie 15 ani de atunci.

 

 

Ziceam la inceput ca Beat Junkies vor sa ridice turntablism-ul la rang de arta, asa ca au facut o scoala de djing: Beat Junkie School of Sound. Bineinteles ca Melo D este trainer impreuna cu Babu, D-Styles, Rhetmattic si restul grupului. De curand, adica de vreo 2 luni, a inceput o serie de mini-mixuri pe youtube intitulate ‘DJ Melo-D 7 O’Clock Menu Mix’ in care arata clar de ce e un O.G.

Press play and enjoy! It’s Melo time!

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► https://www.beatjunkies.com/tag/dj-melo-d/

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/dj-melo-d-3

TWITTER► https://twitter.com/DJMeloD

FACEBOOK► https://www.facebook.com/DJ-MELO-D-316633258374558/

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/djmelod/

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/channel/UC5xXp0_UstvOCoZCm4UB8bg

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register