[BEDROOM STORIES] Dj Muff

[BedRoom Stories] e genul ala de articol care intra peste tine in casa. Nu este despre amatori sau profesionisti, despre house sau hip-hop, este vorba despre talent si despre manifestarea lui in siguranta caminului. Asta pentru ca e ilegal sa te bestializezi pe strada.

Pe DJ Muff, sau Billy Muff pe numele lui adevarat, l-am descoperit intamplator acum cativa ani cautand rutina lui DJ AM cu Oasis Wonderwall. Are o inregistrare de la o petrecere “de cartier” unde face aceeasi rutina si pe langa faptul ca o face perfect mai e si putin ametit, putin mai mult.

 

 

Desi se autointituleaza “Bedroom DJ”, nicidecum profesionist, are mixuri si rutine pe pagina lui de youtube care ar putea demoraliza lejer 90% din dj-ii de club de la noi. In 2015 si-a facut curaj si a participat la regionalele Red Bull Thre3style din Indianapolis, nu a castigat din diverse motive pe care doar juratii le stiu. Dar el nu s-a demoralizat si inca face mixuri si rutine extraordinar de tari.

 

 

Mi-a fost super greu sa aleg una dintre ele, recunosc imi plac toate, asa ca am decis sa aleg ceva nici prea nou, nici prea vechi dar cu o tehnica perfecta. O sa las linkuri catre paginile lui si decideti voi daca am ales corect sau trebuia sa pun alta rutina aici.

 

 

Ma port ca un arab patron de magazin cu narghilele, dau discounturi si cadouri, inca un bonus. Setul lui Muff de la calificarile regionale pentru Red Bull Thre3style 2015 Indianapolis, IN, USA.

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://djmuff.com/

INSTAGRAM► http://instagram.com/billy18bm

FACEBOOK► http://facebook.com/billy18bm

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register