[BEDROOM STORIES] DJ Puffy

[BedRoom Stories] e genul ala de articol care intra peste tine in casa. Nu este despre amatori sau profesionisti, despre house sau hip-hop, este vorba despre talent si despre manifestarea lui in siguranta caminului. Asta pentru ca e ilegal sa te bestializezi pe strada.

Inc-o zi, inc-o poveste, inca un campion. Barbados are acum, pe langa cultura exotica, plaje superbe si Rihanna, un campion 3style in 2016. Andre “Puffy” Parris a fost unul dintre acei copii norocosi sa se nasca intr-o familie de muzicieni. Nebun sa fii sa te faci pompier cand taica-tu e mare instrumentist si maica-ta cantareata. Le fel de nebun esti si daca te faci DJ cu asa istorie muzicala in familie, dar uite ca se poate.

Bineinteles ca stilul lui este presarat cu piese ce fac referire la mostenirea sa Barbadiana, dancehall, raggae, roots, dub, african vibes. Cu toate astea, nu se lasa pierdut in cliseul asta. E ca si cum as pune eu muzica populara J, aproape. Asa ca de fiecare data, tot ce auzi e fresh si on spot, adica perfect sincronizat, taiat si livrat.

Cand a castigat in 2016, 3style, am fost putin dezamagit. Setul lui nu a fost cel mai tehnic, nu a epatat cu cine stie ce giumbuslucuri daaar, muzical vorbind m-a dansat de m-au luat dracii. Cam asa face si cand mixeaza el acasa de nebun. Enjoy!

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://officialpuffy.com/

INSTAGRAM► http://www.Instagram.com/DeeJayPuffy

FACEBOOK► https://www.facebook.com/DeeJayPuffy

TWITTER► http://www.Twitter.com/DeeJayPuffy

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/djpuffybarbados

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/user/AndrePuffyParris

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register