[BEDROOM STORIES] Dj Reddi aka Durwin V3GA

[BedRoom Stories] e genul ala de articol care intra peste tine in casa. Nu este despre amatori sau profesionisti, despre house sau hip-hop, este vorba despre talent si despre manifestarea lui in siguranta caminului. Asta pentru ca e ilegal sa te bestializezi pe strada.

Ce se intampla in dormitor, ramane in dormitor. Asta daca nu cumva filmezi si pui filmarea pe internet. Kim Kardashian intelege cel mai bine mecanica. Trecand de la soft porn la muzica, Dj si mixuri din dormitor, am placerea sa vi-l prezint pe Dj Reddi aka Durwin V3GA.

 

 

Durwin Wallace, din Jacksonville, Florida, ex US Navy si-a inceput “cariera” muzicala in 2006, pe cand era in armata prin Gulfport, MS. Pana prin 2012, cand a fost lasat la vatra ca un adevarat erou, cariera lui a avut o ascensiune lenta. Dupa 2012 lucrurile au inceput sa se miste, iar o data cu mutarea lui in San Diego a inceput si rezidenta la Dave and Busters, un fel de bar sportiv combinat cu un mini cazino.

 

 

Nu e vreun fraier, sa ne intelegem. Are la activ mai multe show-uri decat multi dintre noi, plus o participare la RedBull Thre3style in 2016, unde mai pui ca acum este DjCity Representative. La fel ca multi alti artisti talentati, necesita un pic de cautare, mai ales daca nu esti de pe acelasi continent, but hey, that’s my thing.

 

 

Ce mi se pare tare la Durwin este ca pe langa djiala face si productie muzicala, atat remixuri la piese cunoscute cat si instrumentale 100% originale. Are o pagina pe beatstars unde se pot asculta o parte din ele. Daca ai limbarita si te tenteaza sa scuipi cateva rime, sunt si de vanzare unele dintre ele.

Sunt o gramada de rutine pe paginile lui de Facebook si pe Youtube. O sa aleg foarte subiectiv una pe gustul meu, care se potriveste si cu vremea de afara. Dar merita sa te uiti la toate materialele de pe acolo, some good shit going on.

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://durwinv3ga.beatstars.com

INSTAGRAM► http://instagram.com/durwinv3ga

FACEBOOK► http://facebook.com/DurwinV3GA

TWITTER► https://twitter.com/DurwinV3GA

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/durwinv3ga

SUBSCRIBE► https://youtube.com/user/Reddi904

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register