[CONCURS] Odotte 3 years anniversary with Adryiano

Ce-i Odotte si de ce ar trebui sa mergi la aniversarea celor 3 ani de activitate pe piata? Ei bine, Odotte este un grup de DJi si curatori cu o afinitate deosebita pentru house, garage, techno si lo-fi tracks. Adica fix ce trebuie sa asculti daca vrei o pauza de la genul ala care incepe cu ro si se termina cu minimal.

Sigur ai fost cel putin o data la una din petrecerile lor din Club Control, Eden, Energiea sau poate ai dansat la Electric Castle pe “On my side” produsa de Adryiano si care, by the way, a atins peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube.

Adryiano este si capul de afis pentru petrecerea Odotte de vineri, 28 Iunie, la Club Control din Bucuresti. Pe parcursul intregii nopti vei auzi un house electrizant, ceva mai neobisnuit, daca ne gandim ca la inceputurile sale muzicale canta intr-o trupa punk si in paralel se distra la petreceri reggae. Cu totii am ascultat genurile acestea inainte sa auzim de Ricardo. Asa cum in Studio Martin s-au intamplat unele dintre cele mai tari experiente muzicale din istoria party-urilor de la noi si plangem ca nu am fost acolo, e timpul sa facem si noi parte din povestile pe care le scriu artistii din generatia noastra.

Adryiano este genul de DJ care recunoaste ca sunt prea multe chestii faine in muzica ca sa alegi doar un singur gen. Desi lucreaza cu beat-uri de house si  techno, ii place (dupa cum puteti vedea si pe contul lui de instagram) sa remixeze din cand in cand piese mainstream pentru a testa modul in care ar fi folosit el anumite parti vocale intr-un ghetto house track, sa zicem. Este chiar genul de muzician down for whatever.

Ca sa va mai convingem putin, stim ca va place sa cititi sirul de DJ care i-au inspirat pe DJii despre care e vorba in articol asa ca iata ce-l inspira pe Adryiano: Bon Iver, Slayer, Post Malone si bineinteles, cand vine vorba de muzica electronica, cam orice vine cu atitudine si zvac din Chicago.

Cu release-uri deja consacrate la Label-ul Heist Recordings detinut de duo-ul Detroit Swindle, Adryiano  va veni pentru prima data in Bucuresti sub umbrela Odotte.

Cum sa faci sa intri in posesia uneia din cele 3 invitatii duble pe care le punem la bataie? Lasa-ne un comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea:

Care sunt cele 3 genuri muzicale pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Cei 3 castigatori vor fi anuntati joi, 27 iunie la ora 19:00.

May the best comment win si ne vedem la dans!

Be sociable

Comments

 • Diana Simon
  06/24/2019

  House, rock, blues

 • Andreea
  06/24/2019

  jazz, deep disco, funk

 • Alexandru Ungureanu
  06/24/2019

  Well, rock în primul rand, blues și tehno.

 • Dragos Ruse
  06/24/2019

  Cu siguranta as lua cu mine oriunde in lume discuri deep house + disco + funk , mostly Detroit music 👌🏼

 • Marisenta Storch
  06/24/2019

  EDM, Deep House, Electro House

 • Chirita Razvan
  06/24/2019

  Cu siguranta house, afro disco si lo-fi house.

 • Alex
  06/24/2019

  House, Rap, Jazz

 • Ștefan
  06/25/2019

  Soul, folk-rock, jazz

 • David
  06/25/2019

  Reggae, techno, rap

 • Vlad
  06/25/2019

  House, hip-hop, pop

 • Brehuescu Stefanut
  06/25/2019

  Tehno, Hip-Hop, Rock, sa fie asa un echilibru dragut

 • Bianca Oance
  06/26/2019

  Jazz, Footwork, Grime

Post a Comment

You don't have permission to register