[CONTEST] BURN si BADASS DJ te vor la EC

Pentru ca nu vrem sa fim singurii #badass din fata scenei, cautam 6 #ultracoolmotherfuckers care sa ni se alature impreuna cu BURN la cea de-a 7-a editie EC!

Tot ce trebuie sa faci este sa stai geana pe www.badassdj.ro si sa ne urmaresti pe conturile de Facebook si Instagram. De ce pe toate 3, huh? Pe langa faptul ca avem content misto, ne-am gandit sa omagiem cele trei trasaturi ale acestei editii EC: Arts, Technology si Eclectic lineup. Asa ca iata cum poti castiga unul dintre cele 6 bilete la cel mai misto festival pe care nici nu stiam ca-l meritam.

PHAZE I  – Arts x Instagram Badass Dj

Nu o sa te punem sa ne arati contul tau artsy de insta si nici sa-l taguiesti pe cel mai bun prieten sau pe iubita ta, pentru ca nu ne intereseaza. Avem nevoie de tine sa sapi prin Istoria Artei.

Perioada: 24-28 Iunie

PHAZE II  – Technology x Facebook Badass DJ

Cel mai mult ne place sa ne dam mai destepti decat altii asa ca e timpul sa ne povestesti cele mai tech chestii pe care le cunosti si care pot ajuta un festival de muzica.

Perioada: 1-5 Iulie

PHAZE III  – Eclectic lineup x Badass Dj.ro

Tii minte compunerile din prima zi de scoala in care trebuia sa povestesti ce ai facut in vacanta de vara? Ei bine, o sa te lasam sa ne comentezi compunerea ta despre Eclectic Lineup.

 

Cele mai creative comentarii vor fi premiate cu unul dintre cele 4 bilete General Access+ Camping sau unul dintre cele doua bilete Premium!

Detalii si regulament gasiti aici.

Be sociable

Comments

 • Alexandra Cicăuș
  06/26/2019

  Salut. Mi-aș dorii să văd picturile lui Vladinsky.
  Mulțumesc.

  • Oana Arsenoi
   06/26/2019

   Salut, Alexandra! Raspunsul tau trebuie lasat la postarea de pe pagina de Instagram Badass DJ. Daca citesti cu atentie regulamentul concursului, in saptamana III se va desfasura concursul pe http://www.badassdj.ro. Spor la castigat!

Post a Comment

You don't have permission to register