[UPDATES] Daca nu stiai, exista si Mumble Rap

 

Ai auzit vreodata piese de Hip Hop din care nu intelegi nimic? Versurile n-au nicio relevanta, asta daca intelegi ce zice rapperul sau suna ca si cum le-a inventat cineva. Ei bine, asta e Mumble Rap si tot in categoria asta intra si rapperii care spun mai multe onomatopee decat versuri.

 

Hai sa iti dam un exemplu ca sa intelegi mai bine:

 

Bitch im hella rich, ay

Fucking on yo bitch, ay

Made her suck my dick, ay

Nutted on her lip, ay

 

Unii spun ca e cea mai noua forma de rapping. Noi spunem ca e cea mai noua forma de non-rapping. Problema cu Mumble Rap este ca a format o gramada de debate-uri. Unii spun ca e un stil ca oricare si ca are adeptii lui, altii spun ca Mumble Rap reprezinta tot ce e mai rau la generatiile noi: societatea de cacat, lenea, dispretul si superficialitatea.

 

Mumble Rap e catchy si pe alocuri chiar amuzant, dar cred ca problema cu el este ca de cele mai multe ori nu are mesaj. Pare facut la misto si nu prea are legatura cu ce vrea Hip Hop-ul sa promoveze.

 

Dar pentru ca nu vrem sa te influentam in niciun fel, vrem sa iti lasam un playlist de Mumble Rap, ca sa iti poti face singur o idee. Te asteptam cu impresii aici, pe Facebook si Instagram 😀

 

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register