[UPDATES] Dj Rena – Campion mondial la doar 12 ani

Ani de practica, luni de concursuri globale și ore de battle-uri back2back – totul pentru a scrie istorie si a ajunge in finala DMC. Duminica, 1 octombrie 2017, cei mai buni DJ s-au reunit pentru a se lupta pentru titlul de campion mondial DMC.
La doar 12 ani DJ Rena a uimit lumea cu skill-urile lui intru totul #badass. Este cel mai tanar DJ care a castigat DMC Word Championship, o competitie care are loc de mai bine de 30 de ani. DJ-ii au la dispozitie fix 6 minute ca sa rupa scena, iar sponsorii principali sunt Technics si Ortofon.

Implinind 33 de ani, competitia DMC a parcurs un drum lung din 1985 pana astazi, consolidandu-si locul in sufletul culturii DJilor. Finala DMC aduce impreuna cei tari DJi din toata lumea pentru a se incorona cel mai bun dintre cei buni.

Tanarul japonez DJ Rena a invins de curand alti 16 DJ din jurul lumii, castigand astfel locul I. Acum, pe langa ca face parte din hall of fame-ul competitiei (impreuna cu nume precum DJ Craze, Mixmaster Mike si Q-bert), pustiul a castigat un mixer platinat cu aur Rane Seventy-Two si un controller Rane Twelve. In editia precedenta, un conational a lui DJ Rena a castigat marele titlu. DJ Yukichi l-a invins pe DJ Dwells din USA, folosind doar vinyluri si niciun sistem DVS.

Nu e prima data cand un DJ atat de tanar castiga DMC Word Championship. Acum 21 de ani, mai exact in 1997, un alt tanar a uimit scena DMC cu skill-urile sale. A-trak a castigat atunci finala, avand doar 15 ani.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register