[GOJIRIUM] Totul despre digei si 2018

A fost un an bun!

S-a infiintat Badass Dj, am avut multe giguri, am scos si ceva piese…

Am cedat nervos de 3 ori… La Solo: A Star Wars Story, de ziua mea si acum in toamna, de la prea multa munca. N-a aflat nimeni pana acum.

M-am mai ingrasat un pic…Sa-mi fie de bine!

Fumez de sparg, in continuare. N-o sa-mi fie prea bine.

Am refuzat cam multe oferte anul asta, puteam sa fac ceva mai multi bani… Imi bag pula-n ei! Am chiria platita, caldura-n casa si comic book-uri cate vreau!

Ma uit a treia oara la Twin Peaks si ma simt bine. Ioana ma bate la cap sa dau articolul la timp.

A fost un an bun!

Ma gandesc ce mi-a placut anu’ asta.

Gas mi-a placut foarte mult. Post-techno, ambient. Mi-a adus un pic aminte de obsesia aia a repetitiei de la Seefeel. Am ascultat mult Gas! Dupa care, gagica asta Sophie, mi-a trecut fierastraie prin cap. Si pop, si idm, si experimental si minimalism, si coi! Foarte mult coi!

Au scos Cypress Hill un album, mai Cypress Hill decat tot ce-a iesit de la ei in ultimii 15 ani. L-am ascultat destul de mult.

Skrillex face ce vrea el, in continuare. E un picut alt nivel. A scos un remix la Travis Scott care iar e mega inovator.

Am mers la filme.

Climax e filmul anului la mine. Cristi Marculescu a zis cel mai bine: e cinema pur. Fara multe vrajeli, poveste simpla, apasat, greu si cu un control perfect asupra situatiei. Gaspar Noe stie sa livreze emotie primordiala, fara s-o filtreze si sa ne abureasca, la perfectie.

S-a intors Norm Macdonald! A avut un show pe Netflix incredibil de bun si calarind nostalgia fix cum trebuie, fara pic de tristete. Dupa special-ul lui de anul trecut, ala cu “Hitler’s Dog” , show-ul lui pune ciresea cu maxima eleganta.

A fost un an bun!

Pe langa Climax, a mai fost si Mandy, care e un festin vizual si in care Nicolas Cage nu si-a pierdut din zvac. Ba, dimpotriva!

In episodul 8, din sezonul 3, The Charcoal Man striveste cranii cu mana stanga, in timp ce-n dreapta tine o tigara, si cere tuturor un foc.

This is the water, and this is the well… Drink full and ascend!

This is the water, and this is the well… Drink full and descend!

Am citit multe comic book-uri. Copra mi-a placut cel mai mult. Black Hammer e tot pe acolo. Extremity e foarte aproape si ea. Mai e una in care apare si pula lu’ Batman.

David Lynch o viseaza pe Monica Belluci.

A fost un an bun!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register