[GOJIRIUM] Totul despre digei si alti digei

Trecerea brusca e dusmanul nostru!

Cifre e simpatic.

Cifre e foarte simpatic. E om, exista!

Vorbesc cu el mai rar decat mi-as dori.

Cifre zice asa: daca aparatul de pe care pui muzica a fost folosit c-o seara inainte ca sa te uiti la porno, nu esti digei. 

Bine, Cifre e din era aceea in care se umbla cu gentoaiele de placi. Si nu din hipstereala, ci pentru ca altfel nu gaseai muzica aia.

Ascultam The Clash si ma uitam pe geam cand ma gandeam la ce-a mai zis Cifre. Crede in singularitate. Adica, nemurirea prin tehnologie. Cum ar veni, progresul tehnologic accelereaza intr-o progresie geometrica cu ratie foarte mare si ca in vreo 50 de ani, o sa atingem nemurirea prin tehnologie, cum ziceam. Mama, ce plictis!

E ca si cum ar fi un dj-set interminabil. E ca si cum as astepta de-a pururi sa temine masina de spalat. In timp ce ma gandesc daca am pus cumva albe la colorate. Stimati digei de techno, sa nu cumva sa puneti albe la colorate. Nu e true!

Ascultam Talking Heads si spalam rufe. 

Trecerea brusca e dusmanul nostru!

La Suceava se tin evenimente intr-o popicarie. In Mall. E misto, am tot fost acolo de cateva ori. Au boala de-a face petreceri in ianuarie.

Un copil punea muzica in deschidere. Se distra maxim si toata lumea era bine. Baga fandari intre Skrillex si Pendulum, intre Flux Pavilion, Nero si Doctor P. Dubstep, drum&bass si tot felul de hibrizi intermediari. Era misto si direct. La un moment dat, asta mic scoate telefonul din buzunar, citeste un mesaj si se schimba la fata. Se facuse alb ca varul. Mai pune muzica cam juma’ de ora si se retrage ca si cum ar fi fost batut. Il intreaba cineva din organizare ce s-a intamplat, iar el ii arata mesajul. Cel care urma dupa, i-a zis asa: ,,nu mai pune piesele mele”. Skrillex, Pendulum, Flux Pavilion, Nero, Prodigi, etc…

Trecerea brusca e dusmanul nostru!

Am stabilit deja cu Planet H ca Dj Sauce ne este cel mai drag, ever. Motiv pentru care i-am dat Nintedo-ul meu, fara sa stau pe ganduri. Motiv pentru care, de cate ori avem vreun eveniment, cautam sa punem muzica impreuna. Motiv pentru care, de cate ori avem treaba in Targu Mures, stam la el. De cate ori ne reintalnim, se revarsa reciproc un val de bunavointa si bucurie sincera. Dj Sauce nu judeca, nu trage concluzii, nu discrimineaza. Nu din lasitate, nu e vreo “strategie” personala de-a lui, asa e el! Exact la fel pune si muzica: linistit, asezat, fara ballast, face slalom elegant prin tot ce-i place. Nu discrimineaza nici acolo, toata muzica este la fel de misto, isi are loc la el in set.

Ascultam Echo & The Bunnymen cu hoveru Sauce si reciclam cafea veche de-o zi in bucatarie in timp ce arestam sergenti (mucuri de tigari din care mai storci cateva fumuri). 

Trecerea brusca e dusmanul nostru!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register