[GOJIRIUM] Totul despre digei si amante

“Sa n-ai niciodata incredere in oamenii care scriu mai mult decat citesc!“

Bunica-miu, 1999

Era matematician.

Si curvar.

Bun profesor!

A infiintat liceul din Tandarei.

Avea dreptate!

Eu aveam 14 ani si o pereche de boxe imense. Nu cautam sa compensez nimic! Faceam dragoste cu ele de mai multe ori pe zi. Le foloseam mai des si mai tare decat le convenea alor mei. Descoperisem Nine Inch Nails. Si pe Kafka. Absurd si de-o parte si de alta. “Head like a hole” si Gregor Samsa. Metal transformat in nihilism si comis voiajor transformat in gandac.

“ – Hei, dj Gojira, ce este muzica?

  • Andreea (asa se prezentase), ce este jurnalismul?”

Cateodata, sunt tare bou…Dupa ce am plecat de la interviu, m-am simtit un pic vinovat pentru rautatea gratuita, dar m-am chinuit sa-mi raspund.

Mi-am dat seama…

Muzica trebuie sa te faca sa-ti doresti sa spargi lucruri in jur!

De aia imi place Nine Inch Nails! Chiar si “Hurt”, aia de credeti ca e Johnny Cash, e aspra si te aprinde. Iti da foc. “Piggy” ma tavaleste in laturi. “Reptile” ma intreaba cand am de gand sa-mi schimb pielea. “Closer” imi aduce aminte ca ma masturbez prea mult. Suge-o, Trent! Am 14 ani.

“Procesul” m-a facut sa-mi doresc sa sparg lucruri in jur…

Frank Herbert si Autechre s-au intalnit la mine-n camera. Se intelegeau foarte bine. Profetul vesnic insetat si textura densa de haos atent programat au trait multa vreme in concubinaj in Tandarei, str. Bucuresti, nr 215. Eu le-am facut lipeala. “Second Bad Vilbel” era ca o mantra care chema viermii. “Tri Repetae” tinea fremenii intr-o continua veneratie. “Rsdio” incalzea ciorba acra a razbunarii.

Dune m-a facut sa-mi doresc sa sparg lucruri in jur…

Hormonii iti bulbuca ochii adolescentei a curiozitate. Decolteele duc incet si sigur la exoftalmie. Se observa o crestere predilecta a diametrului bicepsului drept la tinerii adolescenti.

Voiam sa fiu in Baywatch. Sa inot in oceanul de estrogen. Ala as fi putut fi eu, daca nu dadeam de Bulgakov…

Si atunci, Zack de la Rocha i-a dat un cap in gura lui Sharik Sharikov… Socialismul futea socialismul. Eu nu futeam nimic! Dar, tot in perioada aia, am inteles si bancul ala in care capitalismul propovaduieste exploatarea omului de catre om, in timp ce in socialism este exact invers. Glanda pituitara a cainelui devenit membru de partid facea ochi dulci lui Tom Morello. Iar Morello o hacuia sistematic, aducand osanale lui Hendrix. “Calm like a bomb”…. “Freedom”…. “Wake up”…. “Take the power back”.

“Inima de caine” m-a facut sa-mi doresc sa sparg lucruri in jur…

Acum citesc doar benzi desenate. Inca imi doresc sa sparg lucruri in jur…

“Sa n-ai niciodata incredere in oamenii care scriu mai mult decat citesc!“

Bunica-miu, 1999.

 

Be sociable

Comments

  • Gicu Transcedentalul
    06/21/2018

    Tri Repetae e baza! Cel mai belea album IDM, de fiecare data cand il ascult dau din cur twerk-style ca ultima tarfa cand aude Despacito.

Post a Comment

You don't have permission to register