[GOJIRIUM] Totul despre digei si arsuri

Pule, morti, muiuri, salturi in carici, agresivitate si mascari dupa ce am zis data trecuta. Cum ar veni, sunt rusofil. Am facut ce nu fac niciodata: M-am explicat… Caci e posibil sa fi lezat niste oameni. Victime intelectual-colaterale. Imi pare rau! Sincer… De fiecare data cand ma inflamez, apar arsuri! La mine, la altii… Ma enerveaza cand apar la altii!

Probabil Joker-ul lui Alan Moore are dreptate: all you need is a bad day!

Sigur are!

Ce e si mai enervant este cand Soarele se intoarce impotriva ta. Si arde! Fara discriminare!

Peste obezitatea morbida care-mi face sira spinarii sa stea incovoiata si-n tensiune ca un arc preistoric, mi s-a asezat in spate si o conversatie searbada, fara sens si cu o agresivitate pasiva, tinuta intre dinti cu o femeie pentru care, la un moment-dat, as fi ars furnici cu lupa. Ce bine ca n-am facut-o!

Despre morti numai de bine!

Apropo de moarte, la un moment dat cochetam cu ideea de-a fi incinerat. N-o s-o mai fac! Nu vreau sa-I dau Soarelui satisfactia premonitiei. Parjoleste ca si cum ar vrea sa ne aduca-n vedere ca si arsul e o optiune.

Este!

Iar am ajuns sa ascult Boards of Canada. E ceva magnetic in liniaritatea aia simpla si frusta a muzicii lor, cu toate ca aceeasi piesa a capatat multe valente in timp. Acum e un balsam cu camfor si ph neutru pe care mi-l ung peste arsuri.

Am creierul neted. E vina mea!

Futu-ti Joker-ul ma-tii! Ai dreptate! All you need is a bad day!

Constructia cu abnegatie a unui mecanism de protectie (chiar si solara, hehehehe) se dizolva ca bicarbonatul pentru arsuri stomacale la prima alunecare.

Si celalalt Joker, cel al lui Heath Ledger, a avut dreptate: “nimeni nu se ingrijoreaza cata vreme lucrurile merg conform planului” .

Din cauza caldurii, lucrurile isi schimba starea de agregare! Halucinez deja! Vad cum mesele curg in jurul meu! Devin spongioase, lichide, stalpii implodeaza cu o viteza anormal de mica. Marginile de beton ale blocurilor par de vanilie si imi lasa gura apa. Regatul meu pentru un cornet!

Imi dau Regatul pentru un cornet!

Boards of Canada imi da contextul sonor al abdicarii. Am ajuns atat de obsedat de ei, incat nici nu mai conteaza ce ascult. Deja e un shuffle continuu. De asta noapte! Urasc vizitele nocturne! Chiar si alea prin telefon!

Pe masura ce discutia aluneca, la ceva vreme dupa miezul noptii, imi dadeam seama de inutilitatea ei. Si cu fiecare non-sens apasam pe butonul de volum al boxei care in final a ajuns sa behaie muzica pe care-o reda. Ha, ce coincidenta! Exact ca-n discutie! Desi forma muzicala era cat se poate de coerenta, ajungea la mine behaita din cauza mediului intermediar.

Imi dau regatul pentru un cornet! Am dat, in schimb, 5 lei… Atat valoreaza, de fapt, regatul meu?

Dau un cornet pentru Boards of Canada in playlist-urile de magazine de haine.

N-o sa se intample niciodata! Dar macar mi-ar face ziua mai buna.

Caci…

All you need is a bad day!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register