[GOJIRIUM] Totul despre digei si blocaje

In stanga e Domino’s Pizza si-n dreapta, o frizerie cu un fecior metrosexual in geam. Ma-nspaimainta de cate ori il vad. Mi-l inchipui cum imi face masaj capilar si ma trece un ac subtire pe sub coaste. Oare sunt gay latent? Nu conteaza, in stanga am Domino’s Pizza! Mi-e foame! Tot timpul mi-e foame… Ma uit la semafor si fara sa-mi iau ochii de la el, caut bricheta. Dau de ea. Ploua marunt si enervant, ca un curs la UNATC. Stam pe loc. 34 e un sarpe de balta, suiera printre noi si duce toate matusile zaharisite prin pasajul Victoriei. Noi nu ne miscam. Daca-mi scot centura, sunetul ritmic de avertizare si picaturile de ploaie de pe caroserie, fac, impreuna, cea mai buna piesa de minimal techno pe care am auzit-o in viata mea!

  • Cand intra Raresh?
  • In pasaj? NICIODATA!!!

Bag Plastikman. Imi place Plastikman. Are coi! E simplu si articulat. E ca un tunel in care te fofilezi cand il asculti, te prinde strans si te elibereaza doar cand vrea el. Ploaia ma tine afara din pasaj, Plastikman nu-mi da drumul din tunel…

Timelapse.

Sunt pe Valea Oltului. Trebuie s-ajung la Cluj! Am acolo gig cu Planet H. Si de predat o muzica pentru un spot. El e din Cluj. Eu nu! Un sens e blocat…Celalalt, semaforizat. Iar vad un sarpe metalizat, multicolor, cum sasaie enervant si unidirectional in fata mea. Are si articulatii cu numere de Bulgaria. Astept sa apara o culoare verde. Sta linistita in pomi si nu coboara pe marginea drumului. Bag Pixies. Toti stiu doar “Where is my mind”. A mea e ramasa in urma, la Dedulesti. Mi-e pofta de mici. Trebuia sa opresc. Imi miros haina, poate s-o fi prins de ea macar miros. Mi-e foame! Unde oi fi pus bricheta? Ce bine ca “Surfer Rosa” n-are doar “Where is my mind”. Imi place Pixies. E ca si cum instrumentele explodeaza si se recompun imediat la loc, intr-o fraza perfect muzicala, dupa care, crapa iar!

Timelapse.

Marasti, Cluj…

Nu mai vreau sa mananc dupa 6. Fumez prea mult.

Spotul…

Am creierul incleiat. Stiu exact ce trebuie sa fac. Nu stiu cum.

Sunt 25 de grade afara, dar am degetele bocna. Mi-as trimite mainile sa-mi rezolve toate problemele, dar nu stiu unde.

Futu-ti deadline-ul ma-tii!

Deadmau5 are o pisica leopard. Skrillex are tricou cu Rob Zombie. Steve Aoki are talent…

Eu am cu Planet H la Cluj. Bassjackers baga in ei tacos.

Iar mi-e foame.

Tot timpul mi-e foame. Aprind o tigara.

Dau drumu’ la pickup… Pun “Selected ambient works…” . Imi place Aphex Twin. El n-are pisica leopard. Parca m-asculta el pe mine, nu eu pe el… Mainile mele stiu exact unde sa puna acul.

Am noroc ca-s coleg cu Planet H. El stie sa faca muzica. Orice fel de muzica. Rezolva mereu problemele astea. De ziua lui, in 2013, i-am facut cadou o placa cu Aphex Twin, “I care because I do”. Si el e fan.

Branza e cam veche, dar salata de vinete nu e rea…

Dupa masa, merge o tigara!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register