[GOJIRIUM] Totul despre digei si mahmureli

Capu’ …

Unde sunt?

Brasov.

Imi place in Brasov, mai putin acum. Cazarea e intr-un hotel in constructie. Imi vine in minte Brazil. Conducte uriase pe afara, fire la vedere si apa calda care curge din doua surse, alternativ: fundul Iadului sau dintre bucile ursilor polari.

Spatele paraie incet si tine isonul alarmei, care nu se mai opreste, ca un set interminabil de-al lui Villalobos.

Brazil… Instalatorul devorat de acte…

Brazil… Babele cu implanturi…

Oglinda imi arata un gras cu un par razvratit impotriva capului care-l poarta si cu o fata care abia incape in ea.

Flashback de aseara:

        –  Noi aici suntem pe techno…

Io-s pe oameni. Imi place sa-i vad ca danseaza. Imi place sa-i fac sa danseze. Si, danseaza! Si eu! Doar ca, la 120 kg, lucrurile stau un pic altfel…Nu beau, nu ma droghez, n-am facut-o niciodata. Doar ca, dansez. Nu pot sa cer de la oameni ceva ce eu n-as face. Dar, a doua zi de dimineata, peste cele 120 de kg, se aseaza niste cocoase de plumb si lene. Camera trebuie eliberata la 12:00…

Si atunci, vine The Cure… Orice de pe “Desintegration”. Desi, imi place sa incep cu “Plainsong”. Sirul gandurilor arata ca niste covrigi insirati pe-o ata. Incepe sa aiba sens tot ce se intampla in jur. Mmmmmm, covrigi!

Imi pun castile si las volumul la jumate… “Closedown” ma mana sa cobor pe Str. Lunga. Caut covrigi. Gasesc in capat. “Fascination Street” tine loc de Google maps.

Ajung inapoi la hotel si imi fac bagajele. Cu mac sau cu susan.

Schimb albumul.

Covrigii rezista!

Iau in gura toata partea cu mac. “Just Like Heaven” tine loc de lapte. Am schimbat albumul.

Cafeaua e cea mai mare inventie a omenirii. Si The Cure ar trebui sa primeasca premiul Nobel pentru “merite deosebite in readucerea mintii in capul oamenilor, de dimineata”.

E 11:16. Predau camera. Mai am o ora jumate pana la tren. Stau in gara si beau un suc.

Pe vremea aia nu fumam.

The Cure stau cu mine si ne inghesuim pe peronul 2, intre liniile 3-4. “All I want” imi tine un pic de umbra. Soarele parleste un pic grasimea de pe solduri. Nota: raze UV impotriva celulitei. Model de afacere, idee 211. O sa va povestesc alta data despre toate ideile mele de afaceri.

Ma sui in tren. Vis a vis de mine sta o doamna foarte mandra ca fata face liceul sanitar. Pentru ca vreau sa aflu mai multe, imi pun castile la loc.

Nu prea pot sa renunt tot drumul la The Cure. “If only tonight we could sleep”. Nu mai astept. Capul mi se aseaza in piept si gatul se extinde usor in fata. Asa eviti elegant prelinsul fluidelor bucale in perimetrul barbii. Adica, nu eviti, da’ nu vede nimeni.

Capu’ …

Unde sunt?

Bucuresti. Gara de Nord.

Nu-mi place Gara de Nord. E in constructie. Imi vine in minte Brazil. Conducte uriase pe afara, fire la vedere si …

The Cure.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register