[GOJIRIUM] Totul despre digei si pastile.

Doamne, cate vrajeli!

Mi-a trebuit casa de discuri.

 • Nu, nu vreau suc! O apa.

            Intreb unde e baia si iau paharul cu mine. Dieta disociata nu prea functioneaza. Cand m-am ridicat de pe scaun, cusatura pantalonilor a rasuflat usurata. Nimanui nu i se pare ciudat ca iau paharul cu mine la baie. Normal, sunt artist. Nu te intelegi cu mine oricum. Sunt imprevizibil. Iau pahare cu apa dupa mine. Doar cand stabilesti procentele devine, brusc, discutia coerenta.

Doua linguri de tarata de ovaz cu un pahar de apa n-or sa aiba niciodata gustul coastelor facute la 170 de grade, timp de 90 de minute.

Doua linguri de tarata de ovaz n-or sa aiba niciodata gustul cartofilor lasati in folie si usturoi, la 150 de grade, timp de 30 de minute.

Doua linguri de tarate de ovaz n-or sa aiba  niciodata gust!

Nici 100 mg de L-arginina.

Desi e alba, e mare! Am nevoie de tot paharul de apa pentru ea. De abia aluneca pe gat, printre morti si mame. Mama, catai cearcanele!

Pe drum, inapoi spre casa, visez coaste facute la 170 de grade. Foc! “Fight fire with fire”! Imi place Metallica. Mereu mi-a placut Metallica. “So what”! Stiu, e Misfits, dar cand o canta Metallica, cumva, capata greutate. “Seek and destroy”! Asta fac! Fac legea la turcescul de la colt. Humus, vinete si falafel…“Fuel”! Gimme fuel! Arsuri de la ceapa… “Fight fire with Dicarbocalm”.

Pe canapea am o patura oribila cu print de zebra. Cadou de la mama, n-am incotro. Zebra e domestica, ma lasa s-o calaresc de fiecare data. Netflix and chill. Netflix and imbechill! Adorm cu tigara aprinsa. Ma trezeste telefonul. Sephora ma vrea. Vrea sa-mi hidrateze pielea. Vrea sa miros a noua gama de parfumuri. Vrea sa-mi dea 10% reducere pentru orice produs de barbierit. Vrea sa nu ratez oferta.

Vreau sa dorm.

Tamplele mele dau after! Danseaza subtil, ca la tech-house. Copilul facut la bautura, intre techno si preseturi. M-o fi tras curentul! Daca stau cu geamul deschis… Daca fumez!

Ibuprofen. Mare. 400 mg. Capsule moi. Gata si afteru’.

Vreau sa dorm. Bag Biosphere. Ce delicat e Biosphere! “Substrata” ma tine in brate. Are textura de paturica de nou-nascuti. Stiti reclama aia de la Dove, cu pana alba de arhanghel care face o vizita unui bulan proaspat epilat? Asa e Biosphere. “Birds fly by flapping their wings”. Da. “Fall in, fall out”. Da, vreau asta. Mi-l inchipui pe domnul asta de la Biosphere cum sta pe marginea fiordului si face muzica. Asa am citit. “This is the end”.

Dormitul pe zebra imi intepeneste spatele.

Iau forma prietenului rupt din gard din Ed, Edd and Eddie.

Visam o bucatarie imaculata, cu un sir nesfarsit de cuptoare setate la 170 de grade. Rasteluri de cutite ceramice albe, la fel de imaculate. Unul profaneaza spatiul osului sacru. Intra in mine, ca pe mosia lu ta-su.

Ma trezesc. Stau rigid, ca-n public la opera. De parca as sti cum e…

Bag Blaze Foley. Country. Stiu de el din animatia lui Mike Judge, facuta din dragoste,  intre Idiocracy si Sillicon Valley. E grozava. “Tales from the bus”. E despre eroii muzicii americane. “If I could only fly” ma ridica de pe zebra. Country-ul are sens pentru mine de putina vreme. Trebuie aprofundat.

Trebuie sa dorm. Insomnia. After-party. Valeriana, capsule. 0,4 g! Gata after-party-ul.

Doamne, cate vrajeli!

 

Be sociable

Comments

 • xander
  05/30/2018

  Ce plm am citit?

 • Sansa Spark
  05/30/2018

  Am ras! You rock!

Post a Comment

You don't have permission to register