[GOJIRIUM] Totul despre digei si Salvare

Cand iti tiuie urechile si creierul isi bate joc de tine…

Cand inca te chinui sa-ti dai sema unde esti…

Cand ai visat o porcarie pe care nu ti-o mai aduci aminte pentru ca te-ai uitat la geam…

Cand te ridici in picioare si gravitatia iti fute in gat dorinta de a te desparti de pat…

Cand nimeni n-are niciun sens…

Ai intotdeauna…

CAFEAUA!

Unul din motivele pentru care n-am omorat oameni!

Dupa inhalarea apasata de aburi de cafea, lucrurile imi apar mai clar in fata ochilor.

Incep chiar sa si zambesc!

Gravitatia nu mai are nicio sansa, stau drept si nestramutat pe propriile picioare infipte hotarat in papucii moi, aflati intr-o relatie intima cu gresia tare.

Cascada aburinda si anormal de neagra vine molcom peste luciul alb al canii si Pavlov ma invata ca tre sa balesc. Balesc!

M-asez pe scaun, cu mana stanga imobilizata de toarta canii.

E bine!

CAFEAUA!

Mai am un fetis, destul de mare care merge mana-n mana cu bautul industrial de cafea. Benzi desenate. Comic books… Nuvele grafice, sau cum pizda ma-sii s-or mai numi.

Acum tocmai am terminat Sweet Tooth. In postapocalipsa, apar niste copii, niste hibrizi intre oameni si animale. Omenirea se duce dracului, da’ nu-i place sa plece in liniste, tre’ sa faca scandal. Mi se pare normal!

Batman a murit. L-a omorat Neil Gaiman! La el la priveghi vin toti dusmanii lui si fiecare are propria lui poveste despre cum l-a omorat! Ha! Altii care-si asuma lucruri pe care nu le-au facut.

Superman a zburat prea aproape de Soare! L-a trimis in excursie Grant Morrison! S-a expus prea mult radiatiei solare si a facut cancer. Mai are un an pana sa moara. Se chinuie sa-si incheie socotelile cu toata lumea…

Preferatul meu e Swamp Thing. Ala a lu’ Alan Moore. Acelasi Alan Moore care ne-a dat Watchmen, V for Vendetta si League of Extraordinary Gentlemen. Swamp Thing e bratul lung al Mamei Natura care ne pune la punct ca ne batem joc de ea. E un zeu delicat si incredibil de puternic. Si, pe deasupra, mai e si indragostit! De aia e foarte periculos!

Fear Agent este delirul spatial complet! Un red neck sofer de nava, alcoolist si cordac, care se ocupa cu exterminarea de gandaci spatiali. Umbla cu un vermorel pe steroizi si rade gandaci. Rar m-a distrat ceva mai tare!

Doom Patrol este atat de ciudat, incat nici nu stiu cum sa-ncep. O eroina care are 64 de personalitati, fiecare cu abilitatea ei speciala, un om de tinichea si un personaj de o sexualitate incerta. Toti luptandu-se cu un tablou care mananca tot ce apare in fata lui.

Si peste toate, vine Saga! Avem asa: o planeta si satelitul ei natural, care au intrat in razboi. Nu se pot distruge caci, din cauza gravitatiei, sunt intr-o simbioza. Si, s-au gandit sa faca outsourcing de razboi, sa-si poarte bataliile pe alte planete. Rar am vazut personaje mai bine scrise ca-n Saga.

CAFEAUA se termina… Nu mai fac alta, ma bate infarctul…

Ma-ntorc la Metabaroni. Aia sunt alta poveste.

Cand creierul nu-si mai bate joc de tine…

Cand totul in jur are sens perfect…

Cand urechile stau cuminti, in liniste absoluta…

Inseamna ca s-a terminat toata CAFEAUA!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register