[Guest Editor] ABC Events: nucleul muzicii electronice in Arad

Daca nu ai ajuns pana acum in Arad, te sfatuim sa o faci. Da, orasul este superb, dar dincolo de asta, acolo a luat nastere ABC Events, la initiativa lui Mihai Moldovan aka Bread & Butter, Adrian Somesan si Csaba Endreffy.

Ne-au atras atentia prin evenimentele cu line-up-uri misto si contentul lor care se diferentiaza de multe alte evenimente din tara. Am zis, ok, baietii astia sunt #badass si vrem sa aflam mai multe despre ei. I-am invitat sa faca parte din seria noastra de Guest Editors si sa ne povesteasca putin despre ABC Events si planurile lor de viitor. Daca ne intrebati pe noi, cel mai mult ne place faptul ca sunt perseverenti si muncitori, ca pasiunea se revarsa in fiecare eveniment si poti observa asta chiar de la prima prezentare a unui eveniment: au o identitate puternica, o directie care vesteste ascensiunea unui nou tip de evenimente si cel mai fain lucru, atmosfera e fix ce trebuie. Pragul evenimentelor ABC a fost trecut de artisti precum SIT, Olga Korol, Lazare Hoche, Varhat si multi altii. Noi ramanem cu ochii pe ei si abia asteptam sa vedem ce mai pregatesc si anul acesta.

 

ABC la EXPO 2018

ABC EVENTS

CINE SUNTEM?

“ABC, easy as 1, 2, 3 / As simple as do, re, mi”. Fara arme, dar cu multa muzica, pe front de vest in linia intai. E challenging. Nu credeam ca exista formula ideala care sa combine originalitatea conceptului de evenimente, o anumita tematica si un line-up interesant in asa fel incat toata lumea sa fie fericita. Dar incercam sa o gasim. Vrem sa promovam artisti pe gustul nostru, dar care in acelasi timp, sa rezoneze cu publicul larg. Spre exemplu, avem multi artisti tineri pe care ii apreciem si incercam sa ii invitam la evenimente. Herck, Alexandra sau Priku sunt doar cativa dintre cei cu care am colaborat si care ne sunt foarte dragi. Desigur, avem si noi preferintele noastre si pareri impartite: unii dintre noi l-ar vrea pe Villalobos, altii pe Nicolas Lutz sau Zip.

 

Somesan la ABC pe intuneric e.006

Revenind, au existat si obstacole de-a lungul timpului, as nothing comes easy, cum ar fi evenimentul ABC la aeroport organizat in 2017. Cel mai multumitor lucru cand se incheie o petrecere este sa vezi zambetele pe fetele oamenilor. Ne dorim ca prin muzica pe care o promovam la evenimentele ABC sa starnim emotii si sa insuflam pofta de viata. Poate chiar si la Berlin intr-o zi :).

Herck la ABC Stage in cadrul Arad Open Air
CE ZICE CROWD-UL

Noi ne adresam unui public variat, dar in acelasi timp vrem sa ramanem fideli ideilor de baza. Este usor si poate chiar si sport national sa iti dai cu parerea in tara noastra. Nu neaparat intr-un mod constructiv, in special cand nu esti foarte bine informat. Suntem open minded si vrem sa auzim opinii si idei. Cel mai onest feedback il vom primi de la cei care au fost alaturi de noi inca de la primele evenimente, care ne-au urmarit evolutia de la party la party, de la cei care ne sustin si cred in noi, in ceea ce facem.

CE NE REZERVA VIITORUL

Nu stim exact, dar avem cateva planuri de a explora scena de muzica electronica din alte orase din tara, dar si din afara granitelor. O sa lasam misterul sa ne invaluie pana cand vom avea ceva concret. Intre timp, ne ocupam si de ABC Sound Machine – Void Rental. Go big or go home, right?

 

Cristi Cons la ABC la Expo 2018
Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register