[HEALING VIBES] Ce se intampla anul asta la Afterhills?

Ideea de festival de muzica s-a schimbat mult in Romania, inca de cand a intrat pe piata Electric Castle. Daca in anii trecuti am inceput sa ne dam seama cu totii cum trebuie sa arate un festival, astazi stim clar cum nu trebuie sa arate unul. Astazi un festival nu mai presupune doar montarea unei scene si a unor echipamente tehnice pe un loc gasit liber, la nimereala, la marginea orasului. In prezent, natura unui astfel de eveniment trebuie sa fie gandita cu foarte mult timp inainte, iar pentru organizatori pare sa fie din ce in ce mai multa munca, de la an la an.

Chiar si dupa numai doua editii, Afterhills s-a aliniat destul de repede la nivelul celorlalti competitori din sfera asta, ba chiar a dat dovada ca are tupeu, imaginatie si a iesit iar cu capul la suprafata, in ciuda impedimentelor meteorologice. Chiar si in ciuda evenimentelor neplacute din primul an, singura furtuna de anul acesta va fi cea a distractiei. Editia din acest an a festivalului se va desfasura altfel decat eram obisnuiti. Pentru editia cu numarul III, Afterhills se doreste a fi raspunsul la intrebarea „Unde ne distram la sfarstiul verii?”.

 

Ce se schimba la Afterhills 2019?

 

  1. Data

 

Afterhills-ul de anul acesta se va desfasura pe parcursul a doua weekendu-uri. Da, ai auzit bine. O data va fi weekendul cu 23-25 august, dedicat iubitorilor de trap, EDM si trance, unde vor fi prezenti Rita Ora, Don Diablo, Quintino si Sam Feldt [Live].

A doua tura de distractie va fi in urmatorul sfarsit de saptamana, adica intre 30-1 septembrie, unde vei putea sa-i vezi pe Morcheeba, Faithless DJ Set si Gareth Emery.

Daca nu ti-ai regasit niciunul din favoritii tai pe afis, stai, linistit ca astia sunt doar primii artisti anuntati, fireste ca vor mai urma si altii. Pe langa acesti artisti, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artisti nationali si internationali.

 

  1. Locatia

 

Afterhills reuneste cei mai infocati raveri din toate colturile tarii si nu numai, care isi vor da intanire langa Padurea Dobrovat, aflata la 20 de km de Iasi. Daca nu ai planuri pentru finalul verii, s-ar putea ca Afterhills sa se dovedeasca a fi o varinata potrvita de distractie si de relaxare in aerul proaspat al naturii, departe de agitatia urbana.

 

  1. Formatul

 

Dupa cum am mai spus cu alte ocazii, festivalurile au devenit un adevarat fenoment social care a luat treptat amploare si in Romania, in ultimii ani. Festivalurile apar ca ciupercile dupa ploaie, insa ar fi bine de stiut ca nu toate vor rezista cerintelor pietei daca nu vor sti sa se adapteze la nevoile publicului. Un festival nu mai e doar o scena catre care se holbeaza si dantuiesc niste pustani, ci s-a transformat intr-o adevarata experienta demna de amintit si de povestit nepotilor. Organizatorii de astfel de evenimente din Romania deja se bat pe care ofera mai multe experiente participantilor. Prin expriente ma refer la diverse activitati, de la ateliere de arta vizuala si pana la zone de relaxare si spatii de cazare inedite. Iar aici, Afterhills pare ca nu vrea sa dea gres pentru editia pe care o pregateste in acest an.

 

 

Feedback-ul este important in orice domeniu de activitate, iar de acest lucru au tinut cont si organizatorii festivalului pentru ca doar asa, evenimentul poate creste si se poate dezvolta de la an la an.

 

„Am ajuns si la a treia editie Afterhills si cred ca, in acest ritm, ajungem cu bine si la editia cu numarul 30. Va asteptam anul acesta cu multe surprize, o locatie noua si prietenoasa, surprinzatoare, plus o perioada din an in care concediul este accesibil pentru toata lumea. Am tinut cont de feedback-ul tuturor participantilor din anii anteriori si am reusit sa punem la punct una dintre cele mai frumoase editii Afterhills”, a transmis Ovidiu Biber, cofondator al evenimentului.

 

Early bird zboara, asa cum zic si organizatorii, asa ca luati-va bilete din timp, guys! O puteti face chiar de aici.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register