[HEALING VIBES] Cercle sau cum sa imbini calatoriile cu party-urile

Stim ca urmeaza sa vina vara aproape cat ai clipi si mai stim ca poate acum e perioada cand incep sa se concretizeze si planurile de vacanta. In general, cand ne gandim la vacanta si la zilele libere, le corelam cu distractia si implicit cu party-urile. E greu sa tii departe un iubitor de muzica electronica de un festival sau un party, chiar si cand e in concediu.

Pai,cine zice ca trebuie sa stea deoparte?

Daca esti si un pasionat al calatoriilor, dar simti ca parca in timpul liber ai avea totusi chef sa mergi si la un party, inseamna ca Cercle este exact conceptul de eveniment creat special pentru tine.

Cercle este un eveniment de tip livestream care nu doar ca promoveaza artistii (mai mari sau mai mici) din industria muzicii electronice, dar aduce in prim-plan si locuri neobisnuite din lume, adica acolo unde nu ai crede vreodata ca s-ar putea organiza asa ceva. Cercle mizeaza pe furnizarea unei experiente complete si pe largirea spectrului senzorial, locuri unde relieful se imbina excelent cu muzica. Pentru ca acum un party nu mai e doar un simplu party, ci este un adevarat cumul de trairi intense,  pe care le traversezi atat cu tine insuti, cat si cu cei cei din jur. De aici vin de fapt provocarile pentru organizatorii unui eveniment fiindca ei trebuie sa stie nu doar ce sa le ofere oamenilor, ci mai ales cum. In functie de cum e gestionat acest aspect, oamenii se vor intoarce sau nu. Recondite, Boris Brejcha, Dubfire, Carl Cox, sunt doar cateva din numele sonore care au urcat pe scena celor de la Cercle.

Daca esti un vanator al experientelor cool, in locuri inedite din lume sau pur si simplu iti doresti o escapada in afara granitelor tarii, inseamna ca-i musai sa alegi un party marca Cercle. In urma cu trei luni l-am urmarit si ascultat cu totii cu placere pe Bog, DJ-ul roman care a facut sa dardaie podeaua Ambasadei Romaniei din Paris, sub talpile dansatorilor care au fost acaparati de muzica, piesa cu piesa.

Te-ai gandit cum ar fi sa mergi la un party intr-o sera din Franta?

Dar pe un varf de munte din Rio de Janeiro unde poti cuprinde, cat vezi cu ochii, Oceanul Atlantic?

 

Dar la cota 2108 din Alpii Apuseni?

OK, ati prins ideea. Calatorind, avem ocazia de a vedea lumea si de a intra in contact cu noi culturi si civilizatii, dar partea cea mai buna din toata treaba asta este cand intalnim oameni noi, din diferite colturi ale lumii, dar cu care ne imprietenim pentru ca avem aceleasi gusturi muzicale.

Anul acesta, cea de-a treia aniversare a celor de la Cercle va fi sarbatorita pe 8 aprilie,  pe muzica lui Worakls, la Château La Coste, un domeniu viticol situat in apropiere de Provence, Franta. Un fel de Ziua Francofoniei sarbatorita mai tarziu special pentru iubitorii de muzica.

Nu ti-ar sta rau cu un pahar de vin in mana si cu muzica buna, huh? How cool is that?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register