[HEALING VIBES] Cum sa iti dai refresh prin muzica

Parca nimeni nu mai stie ce zi e, ce ora e, nicidecum care, cine, mai baga pe la vreun party. In mini-vacanta dintre ani, iti este permis sa te trezesti la ce ora vrei, sa mananci atunci cand ti-e foame sau deloc, sa stai in pijamale pana la ce ora ai tu chef. Ca si cum notiunea timpului s-ar opri sau nici macar n-ar mai exista. Dar stii ce nu se opreste niciodata? Muzica. We’re back to reality now, iar asta e cea mai buna metoda de reset. Daca inca ai ramas acolo, pierdut undeva in atmosfera aia de hipnoza, atunci uite cateva melodii de la artisti care iti vor da reset.

 

Am creat o lista scurta cu cateva piese care sa te ajute sa iti dai un reset de noul an si care sa te pregateasca pentru petrecerile care urmeaza. Sunt piese pe care sa le asculti in intimitatea casei tale si nu numai, care te linistesc, dar care iti dau, totodata si un boost de warm-up inainte de orice event.

 

Efdemin- Night Train

Efdemin si-a creat un personaj usor discret, dar curajos, care si-a pus o amprenta distincta prin sound-urile sale deep si nu numai. Gasesti la el fuziunea perfecta de echilibru si energie de care ai nevoie ca sa te refaci dupa un an intreg.

Kiasmos- Swept

Duo-ul islandez format din Ólafur Arnalds si Janus Rasmussen s-au facut remarcati prin sound-urile lor ambientale si electronice care par sa se imbine excelent. Ai aici o mica mostra, live din opera lor.

Dorisburg- Irrbloss

Dorisburg vine tot din partea Nordica a Europei, unde muzica electronica s-a dezvoltat usor diferit de-a lungul timpului. Cu toate astea, artistul apeleaza la elemente din folclor, cum ar sunetele de flaut, care par destul de apropiate chiar si de folclorul nostru.

Recondite – Tie in acid

Despre Recondite nu ai cum sa nu fi auzit pana acum. Daca totusi ti-a scapat, te las sa te delectezi cu o piesa mai veche de-a artistului. Este o piesa perfecta pentru un drum de intors acasa cu trenul sau cu masina.

Milieu – Academy stripes

De Milieu sunt sigura ca poate nu ai auzit pana acum, dar te invit sa faci cunostinta cu una din productiile lui si sa te bucuri de sound-urile optimiste si pline de culoare.

Aphex Twin- Ageipolis

Nu doar Ageipolis, ci toate compozitiile muzicale incluse in albumul Selected Ambient Worksale artistului sunt demne de a capata recunoastere la scara larga. Din ’92 si pana astazi, piesele lui sunt ascultate cu aceeasi placere si incantare.

Ohm Hourani feat. Do Mi – Let the Rhythm

Daca a trecut anul si nu ai aflat inca de piesa asta, e momentul sa o faci. La scurt timp dupa ce ii dai play, nu ai cum sa nu simti cum plutesti efectiv si te simti usor ca o pana in vant. Sau ca un fulg de nea, daca tot e iarna.

Cheers, reset yourself through music.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register