[HEALING VIBES] Despre muzica si recunostinta

Da, e perioada aia din an, din nou. Si cu riscul de a parea cliseica, trebuie sa ne mai multumim din cand in cand cu ce avem. Si pe langa persoanele care ne sunt alaturi si carora ar trebui sa le multumim ca ne sprijina si ca ne ajuta, de la parinti, pana la prieteni, ar trebui trebui sa fim recunoscatori ca ne putem inconjura de arta, sub toate formele ei, ca putem privi sau asculta un artist si ca ii putem admira creatia.

Cu atat mai mult nu ar trebui sa uiti asta daca esti un avid ascultator de muzica si ti-ai format deja ritualul zilnic din asta. Ar fi bine sa iti amintesti ca tu impreuna cu urechile tale sunteti doi norocosi. Nu ai, asadar, niciun motiv sa ignori ce se intampla in jurul tau si sa lasi sa treaca lucruri pe langa tine si pe langa urechile tale.

Faptul ca te duci la un party si stii cine este individul ala (care sta langa niste butoane multe, in fata carora poate parea ca se pierde, dar nu o face) este mare lucru. Faptul ca esti curios dinainte sa pasesti pe ringul de dans cine e artistul respectiv si cam ce are de gand sa faca acolo, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Inseamna ca ti-ai suprimat ignoranta si ca esti deschis catre nou.

Nu ai voie sa faci parte din categoria aia de oameni care vine la un party si care n-are habar care-i treaba cu caputul ala mic care se iveste pe scena si care invarte niste butoane din cand in cand.

Poate ca nu trebuie sa ai cunostinte tehnice despre ce face un Dj acolo, dar cred ca este esential sa intelegi ca el, manat de pasiunea sa pentru muzica, depune un efort ca sa mentina o linie constanta, sa faca niste tranzitii, dar si sa mentina un crowd fericit. Pentru ei suntem noi acolo, lor ar trebui sa le multumim pentru ca ne incanta urechile, pentru ca ne dau energie, pentru ca ne tin visatori pe ringul de dans si ne aduna alaturi de prietenii nostri. Este meritul lor si ar trebui sa le multumim nu doar acum, cand se incheie un an, ci mereu. La fel cum pentru noi au capatat o insemnatate compozitiile lor, la fel ar trebui sa insemne pentru ei si recunostinta noastra. Iar asta se manifesta prin respectul si prin comportamentul adecvat pe care trebuie sa ni-l insusim atunci cand ne aflam in fata lor… Fara tipete, fara fluieraturi, fara batut inutil din palme.

Hai sa aratam mai mult respect in 2019, hai sa ne educam mai mult si sa intelegem ca ce fac ei it’s a big deal. La fel cum si tu vrei sa fii respectat pentru munca ta de zi cu zi, la fel au nevoie sa stie asta, dar mai ales sa o vada.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register