[UPDATES] Jurnal de Ibiza sau cum a rupt JUST2 scena la International Music Summit

V-am povestit aici ca in Ibiza nu se doarme niciodata, dar n-am apucat sa va spun ce am facut acolo, daca tot n-am prea avut timp de dormit.

International Music Summit a fost prima ocazie pentru JUST2 sa puna muzica in cadrul competitiei Burn Residency. Cum s-a descurcat? Normal ca cel mai bine! Si n-o zicem doar noi, o vedem cel mai clar pe DJ Mag, unde live-ul lui a fost cel mai share-uit si comentat.

 

 

Dupa ce am dansat pana ne-au durut talpile pe mix-ul lui JUST2, am avut ocazia si placerea sa stam la povesti cu Nastia. Spun sa stam la povesti, pentru ca a fost mai mult decat un interviu in care ti se raspunde politicos la cateva intrebari, va strangeti mana la final si asta a fost. De la Nastia am aflat, in schimb, niste lucruri destul de personale, cum ar fi faptul ca isi doreste sa nu fie doar un dj foarte bun, ci si un psiholog pe masura. Iar noi zicem ca ar fi combinatia letala, pentru ca daca stii sa citesti bine oamenii, poti sa le schimbi si mai usor starea de spirit si sa ii faci sa vibreze la unison cu tine.

Ne-am bucurat nu doar de discutia pe care am avut-o cu ea, ci si de faptul ca apreciaza mult industia djingului din Romania si artistii de la noi. “I know this guuuuy!”, asta a fost reactia ei cand l-a vazut pe JUST2 al nostru.

Si poate cel mai tare lucru care ni s-a intamplat, a fost cand am iesit in Pacha si in mijlocul setului a intrat piesa Up & Down produsa de JUST2.

 

 

Pe cat de de talentat, pe atat de modest e omul asta, dar noi simtim ca locul lui e acolo la Ibiza.

What’s next? Work hard, play hard! Burn Residency deschide sezonul de vara in Smolna Club din Polonia, unde JUST2 va pune muzica alaturi de cativa dintre concurenti.

Printre altele, JUST2 va ajunge in studio-ul lui Luciano si va pune muzica in cea mai nebuna croaziera The Ark. Dar despre toate astea, in episoadele urmatoare.

Pana atunci, va lasam cu filmul nostru din Ibiza, ca sa ne credeti pe cuvant ca am vorbit serios :).

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register