[LIVE & DIRECT] DJ Jazzy Jeff Boiler Room x Budweiser Philadelphia

[LIVE+DIRECT] este o serie de articole ce prezinta artisti pe care eu ii admir si pe care ti-ar placea sa ii asculti si eventual sa ii pui in playlistul pentru petrecere, pentru sala, pentru drumul cu metroul, pentru atunci cand faci curat sau in “pur si simplu vreau sa ascult muzica, fara vreun motiv anume”.

 

Probabil unul dintre cei mai echilibrati si focusati DJ din lume. Asa ar trebui sa inceapa orice discutie despre Jazzy Jeff. Daca numele nu-ti spune nimic, iti mai dau un hint:Will Smith, DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince, Summertime. Tot este un pic neclar? Atunci fie nu asculti muzica, fie pur si simplu nu ai memoria numelor, dar mai mult ca sigur ai vazut macar un episod din “The fresh Prince of Bel Air”.

 

 

Nascut si crescut in West Philadelphia, Jazzy Jeff a inceput sa invarta discuri la varsta de 10 ani, iar prin 1985 era deja un exemplu demn de urmat. Este printre putinii DJ din acea perioada care inca activeaza si mai mult de atat este intr-un  turneu continuu prin toata lumea. E genul ala de DJ care iti transmite vibe-ul ala oldschool, dariti arunca si cateva bucati noi, exact in momentul cand te astepti mai putin. Pe mine unul ma da peste cap de fiecare data, in sensul bun.

 

 

De ceva timp a inceput o serie de vloguri/tour episodes denumite “Vinyl Destination”. Cam cat de tare si de inspirat e numele asta? Ideea este simpla: cate un episod de aproximativ 10 minute cu franturi de viata de turneu. Astazi in Londra, maine in Dubai si poimaine in Australia, cam asta inseamna viata de DJ.

 

 

Cand o sa am 52 de ani, sper sa fiu la fel de activ si de fresh ca Jazzy Jeff. La asta ma gandesc de fiecare data cand ascult un mix de-al lui sau vad cate un episod din vlogul “Vinyl Destination”.

 

 

Astazi am decis sa va fac cunostinta cu Jazzy Jeff si sa va prezint setul meu preferat. Colegii de birou il stiu pe de rost, masina mea il fredoneaza cu fiecare bucsa si cred ca cel putin 2000 din cele 2.382.255 de vizionări ale clipului de pe Youtube sunt ale mele. O sa ascultati un melanj de nou si vechi, de scratchuri si mixuri subtile, treceri de la super hituri la piesele originale din care s-au folosit sample-uri.

 

 

Asadar, cautati repede o pereche de casti si asezati-va confortabil in scaunul de birou, inchideti televizorul si luati un loc in fotoliul preferat sau daca sunteti in trafic alegeti ruta cea mai lunga pentru ca avem treaba timp de 2 ore.

 

 

Si, ca bonus, pentru cei ce au cont de Spotify am facut un playlist cu majoritatea pieselor din mix.

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://djjazzyjeff.com

TWITTER► http://twitter.com/djjazzyjeff215

INSTAGRAM► http://instagram.com/djjazzyjeff

FACEBOOK► http://facebook.com/djjazzyjeff

SUBSCRIBE: http://bit.ly/2yD5FFx

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register