[LIVE+DIRECT] DIPLO

[LIVE+DIRECT] este o serie de articole ce prezinta artisti pe care eu ii admir si pe care ti-ar placea sa ii asculti si, eventual, sa ii pui in playlistul pentru petrecere, pentru sala, pentru drumul cu metroul, pentru atunci cand faci curat sau in “pur si simplu vreau sa ascult muzica, fara vreun motiv anume”.

 

Badass a tot scris despre el articole, fie l-au prezentat ca un antreprenor de succes, fie ca un producator executiv foarte priceput.

Dar nimeni nu a scris despre artistul Diplo.

Diplo imi place ca artist, mi se pare foarte open minded si cu viziune. Sa ajungi sa lansezi trenduri muzicale nu e de ici de colo.

Prima oara cand am auzit de Moombathon a fost atunci cand am ascultat Pon Di Floor. Putini isi aduc aminte ca inainte sa ia Beyonce beatul si sa faca Run the World, asta a fost o piesa Major Lazer. De atunci, stilul a luat amploare, orice piesa de pe net avea sigur si un remix Moombathon. Ulterior, ca orice stil muls pana la epuizare, a murit. De fapt nu a murit, o parte s-a intors back to the roots, the african roots, iar alta parte s-a cizelat si s-a transformat in ce ascultam azi pe radio.

Major Lazer si implicit Diplo au luat parte la aceasta expansiune si transformare a stilului. Iti dai seama ca un stil a ajuns in mainstream atunci cand incep romanii de la radio sa il copieze.

But enough about that, vorbeam de Diplo. E stiut faptul ca este un digger de temut, nu cauta discuri, cauta oameni. Merge atat de departe incat isi face timp sa mearga prin tot felul de cluburi dubioase si sa asculte dj si producatori. Si se poate vedea in ce parte a lumii prefera sa isi faca vacantele, daca ii asculti productiile. Africa. In 2017 a avut un turneu aici si au aparut tot felul de filmulete cu el in vizita la cele mai underground labeluri de prin Uganda.

But enough about Diplo, let’s talk about Diplo. De fapt sa il ascultam. Boiler room loveste din nou cu un live dj set plin de African vibes, moombathon, trap, edm, hip hop etc.

Enjoy!

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://diplo.com

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/diplo/

FACEBOOK► https://www.facebook.com/diplo

TWITTER► https://twitter.com/diplo

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/diplo

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/c/diplo

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register