[LIVE+DIRECT] DJ Craze

[LIVE+DIRECT] este o serie de articole ce prezinta artisti pe care eu ii admir si pe care ti-ar placea sa ii asculti si, eventual, sa ii pui in playlistul pentru petrecere, pentru sala, pentru drumul cu metroul, pentru atunci cand faci curat sau in “pur si simplu vreau sa ascult muzica, fara vreun motiv anume”.

Daca esti dj de Hip-Hop si faci si scratch-uri nu exista sa nu ai macar un disc cu sunete de-ale lui. Nici nu se pune problema sa nu fi auzit de el. Daaar, daca prin absurd, nu ai nici cea mai vaga idee cine e Dj Craze, iti voi da cateva detalii picante din viata dansului.

 

 

Este nascut in Nicaragua in ’77, in ’80 a emigrat in USA si dupa vreo 3-4 ani de stat in California s-a mutat de tot in Miami, Florida. In 1995 a participat la primul lui battle pe care l-a si castigat. Era un concurs organizat de Zulu Nation, una din gruparile ce se afla la baza Hip-Hop-ului. A castigat cam tot ce se poate castiga, DMC, ITF WMC. In 2001 a renuntat la a mai concura pentru ca, dupa spusele lui, nu avea concurenta.

 

 

Este o fire revolutionara, poate din cauza radacinilor sud americane, si e foarte sigur pe el. Atat de sigur ca uneori trece linia fina dintre increderea excesiva in sine si “cockyness”. Nu ma deranjeaza comportamentul asta pentru ca e sustinut de un talent extraordinar. Pana la urma nu iesim la bere, ci doar ii ascult mixurile si rutinele, care btw sunt mind blowing de fiecare data.

 

A facut parte din diferite grupari de dj de-a lungul carierei sale, dar intotdeauna a avut grija ca numele Craze sa fie un brand de sine statator. In ziua de azi il poti gasi si impreuna cu Four Color Zack sub titulatura de 2cents, un duo care rupe scenele de festival.

 

Ultima gaselnita non-muzicala s-a petrecut aseara (25 Mai 2018) cand Kanye West, alt personaj mega controversat, a declarat pe Twitter ca il sustine pe Trump si ca e fratele lui. Craze nu e genul sa inghita rahatul asta asa ca a declarat la randul lui ca a sters toata muzica produsa sau cantata de Kanye West si ca rutina lui bazata pe New Slaves va fi data uitarii sau cuvintele vor fi reorganizate ca sa zica de rau de Kanye :).

 

 

 

Sa lasam politica si sa ne concentram pe muzica zic. Va las cu o rutina extraordinara de ascultat in multinationala sau in drum spre mare, ca tot vine 1 Mai.

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://www.djcraze.com/

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/crazearoni/

FACEBOOK► https://www.facebook.com/crazearoni/

TWITTER► https://twitter.com/CRAZEARONI

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/crazearoni

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/user/crazearoni

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register