[LIVE+DIRECT] DUALTRX

[LIVE+DIRECT] este o serie de articole ce prezinta artisti pe care eu ii admir si pe care ti-ar placea sa ii asculti si eventual sa ii pui in playlistul pentru petrecere, pentru sala, pentru drumul cu metroul, pentru atunci cand faci curat sau in “pur si simplu vreau sa ascult muzica, fara vreun motiv anume”.

 

Marian m-a dat afara dintr-un grup de vanzari de pe Facebook acum vreo 5 ani. I-am dat un mesaj de bine, i-am zis ca e increzut si ca de aia nu mai ploua, ca m-a dat el afara. Dupa aia mi-am dat seama ca avem prieteni comuni. Dupa aia mi-am dat seama ca face muzica. Si dupa aia mi-am dat seama ca face muzica marfa. Tot increzut 🙂 dar marfa.

All jokes aside, este un pionier si ma bucur ca am ajuns sa il cunosc mai bine. Incerc din greu sa citesc treburi ca sa tin pasul cu el, ca atunci cand avem o discutie despre tot ce inseamna analog, synth, sound design etc, sa par demn de acea discutie. Si sa mai si inteleg ce vrea sa-mi zica.

Vorba unui prieten care si-o incearca si el cu treburi analog. Am dat 15k de euro pe toate tampeniile si tot ca o alarma de masina suna. DUALTRX scoate ce trebuie din ele si livreaza fix ce te astepti de la un asemenea setup. Fiecare din sesiunile lui este insotita de un film pe masura, filmat si montat de el.

Sunt putin obosit dupa Afterhills si dupa atata Trance intra perfect niste DUALTRX. Asa ca nu o mai lungesc.

Enjoy!

CONNECT ONLINE

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/dualtrx

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/dualtrx/

FACEBOOK► https://www.facebook.com/dualtrx/

SUBSCRIBE► https://www.youtube.com/user/dualtrx

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register