[LIVE+DIRECT] Polo & Pan

[LIVE+DIRECT] este o serie de articole ce prezinta artisti pe care eu ii admir si pe care ti-ar placea sa ii asculti si, eventual, sa ii pui in playlistul pentru petrecere, pentru sala, pentru drumul cu metroul, pentru atunci cand faci curat sau in “pur si simplu vreau sa ascult muzica, fara vreun motiv anume”.

Youtube made me do it!

Yup, cum stateam eu linistit, lucram, muzica mergea de la sine in background si ma ducea prin toate genurile si zonele. Unele mai inconfortabile ca altele. Incepe o populara, ceva clasic, atat de clasic incat am avut impresia ca e piesa de pe intro-ul de la Viata Satului.

Dupa ce a inceput naiul, mi-am dat seama ca e nea Zamfir dar ce sa vezi ca s-a transformat in altceva. Asta a fost momentul in care am inceput sa caut printre zeci de taburi sa vad care canta. Si am dat de doi baieti care puneau muzica la Therme. Glumesc. Arata ca la therme oarecum dar era de fapt Sere Monumental, un fel de gradina botanica / sera din Paris. Aici s-au gandit niste baieti, Cercle pe numele lor de smecheri, sa dea o petrecere cu Polo & Pan. Polocorp si Peter Pan, pe numele lor de alint Polo si Pan, sunt doi producatori / dj francezi care m-au dat peste cap se pare. Rar ma opresc din lucru ca sa scotocesc prin taburi dupa muzica.

Dupa ce ca au inceput cu nea Zamfir, care de fapt nu e el in totalitate, caci piesa din set este de fapt Vladimir Cosma – Sirba. Tema principala din filmul “Le Grand Blond avec une Chaussure Noire”, un film facut de Yves Robert in 1972. Vladimir Cosma este un violonist si compozitor, nascut in 1940, despre care ar trebui scrisa o carte, daca nu s-a intamplat asta deja.

 

 

Dar sa revenim la oile noastre, Polo si Pan. Au un playlist incredibil. Am auzit niste bucati monumentale iar felul cum se trece dintr-o piesa in alta este … well … pur frantuzesc. Am uitat sa mentionez ca este un live act de fapt, adica pe langa tot ce mixeaza, adauga si elemente live, instrumente, voci, vocodere etc. Sper sa ii vad la vreun festival vara asta and I can call it a day.

Va las cu Peter Pan si Polocorp. Enjoy!

 

 

CONNECT ONLINE

WEB► http://ekleroshock.com/artist/polo-pan/

INSTAGRAM► https://www.instagram.com/poloandpan/

FACEBOOK► https://www.facebook.com/polopan.music/

SOUNDCLOUD► https://soundcloud.com/polo-pan

SUBSCRIBE► https://youtube.com/user/ekleroshock

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register