[MAINE-I LUNI] Iesi afara dar ia si muzica cu tine

Stiu, party-urile sunt cool, la fel si muzica. Insa ne mai putem bucura de muzica obositi fiind de galagia betoanelor, a masinilor, a sefilor care se plang in mod constant de noi si a partenerilor de viata permanent nemultumiti? Ah, voi nu, altii. Voua va place ceea ce faceti.

Stii momentul ala cand te trezesti, vezi (sau doar auzi) oameni si-ti doresti sa adormi la loc si sa nu te mai trezesti? Ei bine, astazi cand am deschis ochii am intampinat cea mai frumoasa priveliste formata din fundul si outele cainelui meu si o coada care ma batea intr-un mod pervers pe fata. Galagia din casa, caldura si stresul ca am 1000 de lucruri de terminat au creat motivul ideal sa-mi doresc sa plec. Am iesit pe poarta spre dealul din spatele casei, mi-am pus castile in urechi cu piesa preferata (de 3 ani incoace) si am pornit in cautarea trifoiului cu patru foi.

“Pana aici am inteles, dar ce treaba are plimbarea ta cu muzica si cu Badassdj?”
Are sau n-are, depinde daca tu te incarci din energia multimii sau a naturii, dar ca sa nu mai lungesc articolul degeaba, ce vreau eu sa va transmit este sa sa luati o pauza de la tot ce faceti si sa va acordati timp voua dand o fuga in natura. Fie ea o padure din munti sau parculetul de langa bloc, cu castile in ureche si cu mintea goala bucurati-va de voi si de liniste.
Maine-i luni, ceea ce inseamna ca punem telefonul la incarcat, descalcim castile, mai bagam o piesa pe telefon “sa avem pe toata saptamana” si asa incepem noi treaba. Vedeti ca maine treaba incepe pe instagram cu prima faza a concursului BURN si BADASS DJ te trimit la Electric Castle.

Si pentru ca tot drumul am ascultat aceeasi piesa, m-am hotarat sa va aduc aminte de acest DJ minune care mi-a schimbat viata. Am dat de el inca din perioada in care avea doar cateva mii de vizualizari (acum avand milioane) si ma bucura progresul lui, motiv care ma face sa inteleg ca popularitatea unui DJ cu adevarat bun creste in timp si cu munca sustinuta. Va las cu Worakls si cu energia zambetului lui.

Si pentru ca bucuria mea nu poate fi mai mare, am aflat ca ajunge toamna aceasta la Cluj, la Form Space.

Vibe bun si odihna placuta!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register