[MEMORY LANE] Ep. 5 – Intalnirea cu DJ Sleek (Partea a-2-a)

Ca sa nu pierdem deloc timpul cu dulcegarii, vom intra direct in subiect. O tot ardeam pe la Radio 21, ca simplu spectator la emisiunea Black Friday, moderata de Dragos Mirea. Fusesera invitati Il-Egal cu care eram foarte buni prieteni. Si la un moment dat invitatia a venit. Am zis, stai sa il sun pe Vexx. Care a zis instant: “Da, ma. Normal”. Problema era ca nu aveam trase decat Pace Cartierului si D-vastare, piesa care nu a aparut niciodata pe un material oficial. “Ce ne facem, ca mai sunt 2 saptamani”.

Am facut rost de numarul lui Sleek de fix si a ramas in sarcina Agendului sa sune. Sincer, ne trebuia un miracol. Nu ne asteptam ca Sleek sa fie interesat nici macar 1% de ce faceam noi. El era colectionar de LPuri boom bap pe vinyl si alte chestii din astea fine. Mai aveam o saptamana pana la emisiune si baaam, vine telefonul. Orele 21:00, raspund pe fix, Vexxatu. “Brug, maine seara dupa ore mergem la ProFM”. “Ce p*** mea sa cautam noi, ma, acolo????”. “Mergem la Sleek pentru ca acolo trage el emisiunea”. “Deep Beats?”. “Exact”.

Zis si facut, mergem cu mari emotii la ProFM. Inainte sa ajungem la camaruta unde se tragea Deep Beats, am trecut printr-un mega studio unde se desfasura emisiunea Procesul Etapei. Aproape ca am uitat pe loc de ce eram acolo cand am observat ca printre invitati era si Nea Imi (Jenei). Am auzit doar vocea blanda a lui Vexx: “Brug, nu acum, te rog. Avem ceva mega important de facut”.

Am ajuns la camaruta cu pricina si Sleek tocmai sincroniza un DAT pe un player TASCAM ce continea un shout out de la El P de la Company Flow, actualmente Run The Jewels cu un beat de pe vinyl. “Sunteti gata?”, a intrebat Tata Urs. Restul e istorie. I-am zis ca nu cred ca are beaturile de la Smoothe The Hustler pe vinyl. El, calm, a scos single-ul din geanta. Double Copy, normal. Si ne-a mai propus si 8 steps to perfection de la Company Flow. Instant match.

Totusi la 21 in studio, a avut loc o interventie telefonica, care ne-a surprins, dupa ce am cantat cele 2 piese, Ineptii Lirice si Pace Cartierului. Dar despre asta in episodul viitor. Be safe!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register