[MEMORY LANE] Interviuri memorabile – partea I

Dupa cum probabil stiti sau poate ca nu stiti, am reinceput emisiunea noastra cu numele Urban Groove la radio Tananana. Ne aflam la sezonul 5, insa avem o istorie lunga in spate si ne place sa credem ca nu am facut in zadar eforturi sa sustinem cultura hip-hop din Romania. Au fost momente placute si evident unele mai putin placute, insa o sa ne referim in acest articol la cele mai amuzante si memorabile dintre ele, surprinse pe TV sau radio. 

Poate unul din cele mai memorabile momente pe care le-am trait a fost in primul sezon cand realizam emisiunea la TvK Lumea. O televiziune devenita antica in 2019, insa care a ajutat mult la promovarea underground-ului la vremea respectiva. Rebel Music, un cunoscut label independent din Romania, reusise sa il aduca pe Raekwon The Chef, membru cu drepturi depline la Wu Tang Clan. Am stabilit sa luam si noi un interviu si ne-am prezentat la ora stabilita unde era cazat staff-ul reparului din Staten Island, NY. Ajunsi acolo, am fost intampinati de managerul european al omului si in timp ce vorbeam cu el, pe langa noi a trecut insusi The Chef, care ne-a salutat politicos. Am ramas cu ochii in soare, am cerut detalii la “the manager”, care ne-a spus ca Rae se duce sa traga o piesa cu Parazitii si ca va trebui sa asteptam pana sa se intoarce. Am asteptat in jur de 2 ore, eu alaturi de cameramanul meu, care oricum intreba mai rau decat magarul din Shrek daca “a venit artistul, Brugnere?”.

La un moment dat, omul s-a intors si a parut socat ca suntem inca acolo. L-a intrebat ceva pe manager la ureche si dupa o scurta discutie, s-a enervat. A cuvantat pe un ton imperativ: “so, this is the only TV station that showed interest for our music and you fucking let them wait for like 3 hrs? In the hallway? Noi ne facusem mici si incercam sa ne scurgem prin fotolii sa iesim direct la parter. A urmat un scurt “this way, please”, urmat de un “leave us”, care mi s-a part realmente monarhic. Apoi ajunsi in camera, intrebarea bomba: “can I smoke weed in front of the camera?”. Fratele vostru s-a blocat, va spun sincer. Am schitat rapid ceva gen: “In the US, when interviewed, do you get to smoke?”. Dupa o pauza de vreo 3 secunde, care mi s-au parut o vesnicie: “You are right, we cannot”. Multumiri Barbosului.

Vorbim o gramada, omul raspunde extrem de Profi si isi mai cere scuze inca o data “for this dumb ass manager”. Il intreb cine l-a influentat si o da cu o lista printre care si Will Smith. Imi vine in cap direct imaginea din Guilty Conscience, cand Eminem joaca rolul unui vecin speriat care zice la bascalie in fata camerei de la “stiri” ca statea linistit acasa ascultand CDul cu Will Smith, cand s-a intamplat ceva. El ma vede si simte momentul. “A lot of people fronted on Will Smith, but he was hip hop and was there from the beginning.” Gen, iar era sa fac o gafa. Apoi imi povesteste si despre adolescenta lui, repetand obsesiv ca in cartier “you had to do what you had to do”. Binenteles ca fratele vostru nu se poate abtine si intreaba “what do you mean by you had to do what you had to to”. Un raspuns naucitor de simplu: “you should never ask that”. Bang! 

Dupa aproape 3 ore, interviul se incheie si plec orgasmat spre casa. A doua zi sunt sunat de Alex Platon, un baiat extraordinar de funny care ne monta emisiunea. “Bogdane, tu ai vazut imaginile?”. M-a trecut un fior rece, insa am zis sa intreb totusi pentru confirmare. “Exact in spatele lui, pe umarul stang se vede in toata splendoarea lui, televizorul din camera.” “Asa, si?”. “E pe porno, boss. Ai avut si anal si blow si tot pe toata durata interviului. Nu ai observat?”. Plin de emotii, recunosc ca eram vinovat. Eram de entusiasmat pentru ca il intervievez pe Rae, incat cred ca nici Mia Khalifa nu mi-ar fi atras atentia. 

Ne oprim din relatare pentru ca nu vrem sa concentram atata info intr-un singur articol si va uram o saptamana cat mai frumoasa si fructoasa dupa porceala de minivacanta savurata din plin de orice roman serios. 

Be sociable

Comments

  • Vlad
    05/16/2019

    Faza cu Em e din clipul forgot about Dre, dar nu conteaza:)) tare interviul !

Post a Comment

You don't have permission to register