[ORACOL] Care-i faza cu Badass DJ?

V-am povestit pana acum fel si fel de lucruri aici: despre noptile albe din Ibiza, despre cum e sa fii fata de la tehnic sau despre momentul in care l-am cunoscut pe Jazzy Jeff. Dar despre un lucru important n-am vorbit inca: despre Badass DJ.

De la ce am pornit

De la o foaie alba pe care am inceput sa scriem care e situatia la noi in tara. Da, stiu, nu ne-am nascut in locul potrivit. Totul e mai bine afara, lucrurile sunt la un alt nivel (nu doar in materie de muzica), petrecerile sunt mai tari, oamenii mai deschisi la minte, bani mai multi si tot asa. Doar ca mie nu-mi place sa ma compar cu altii. Eu ma compar mereu cu versiunea mea din trecut. Ma uit la cum eram atunci si ma gandesc mereu unde as vrea sa ajung si cum as vrea sa evoluez. Asa am facut si cu situatia din Romania. Ne-am uitat la ce se intampla acum si ne-am imaginat cum ar putea sa fie mai bine in viitor. Ca asa suntem noi, mai idealisti si visatori.

De ce Badass DJ?

Pentru ca industria asta are nevoie de o voce.

De un loc unde sa impartasim impreuna pasiunea pentru muzica, unde oamenii care au fost in industrie de la inceput sa povesteasca pentru noi astia mai tineri cum se intamplau lucrurile atunci.

De un loc in care sa descoperim noi artisti sau sa invatam de la artisti de renume international. Si mai ales, de proiecte care sa sustina comunitatea.

Unde suntem acum

Avem cateva luni de cand am lansat platforma si am lasat-o sa creasca organic. Intre timp, am scris sute de articole, am intervievat DJi si artisti romani si internationali, si am finalizat primele doua proiecte pentru comunitate: A Badass in Ibiza si TheDj Scratch Challenge. Dar nu tinem socoteala si nu ne bucuram pentru niste numere. Ce ne bucura pe noi este ca vedem cum comunitatea reactioneaza si se implica, iar asta ne confirma ca suntem pe drumul cel bun.

Multumim.

Platforma asta n-ar exista daca n-ar fi niste oameni in spate care sa investeasca timp si pasiune in fiecare articol, interviu sau proiect care s-a implementat pana acum.

Si mai ales, platforma asta n-ar exista daca n-ar fi oameni care sa ne citeasca, sa ne dea feedback, sa ne faca recomandari. Ca doar asa o sa crestem si o sa devenim mai buni.

Asa ca multumim. Va stiti voi, we’re family!

Ce facem mai departe?

Vreau sa ma uit peste 2 ani la ce facem acum si sa stiu ca ne-am depasit orice asteptari. Si asta nu-i usor, pentru ca asteptarile sunt mari.

Vreau sa stiu ca am avut o contributie vizibila in industria muzicii electronice si nu numai.

Vreau sa fim vocea comunitatii, o voce pe care s-o asculte generatiile noi de DJi.

Vreau sa ne impartasim parerile, sa generam dezbateri, sa ne argumentam fiecare idee, sa provocam, sa ne revoltam atunci cand e cazul si sa ne dam mana atunci cand e nevoie sa fim mai multi, ca sa ne facem auziti.

Vreau ca Romania sa fie locul potrivit pentru noi.

Ca asa sunt eu, mai visatoare. Hai sa visam impreuna si sa facem lumea sa vibreze!

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register