[RecPlayLove] #11 Muzica pentru pereti

Iti mai amintesti prima data cand ai fost in club? Lumea, atmosfera, vibe-ul. Toate acestea au trecut instant in planul doi in momentul in care ai facut contact cu muzica. Pur si simplu te-a lovit. Te-a lovit atat de tare incat ai ramas marcat pe viata. Nu a durat mult pana cand te-ai intrebat de unde vine. Cum se face ca un singur individ uneste atatia oameni prin muzica sa? Ai vrut instant sa fii tu acolo. Ti-ai jurat ca vei face tot ce iti sta in putinta ca sa aduni oameni, sa creezi acea atmosfera, sa fie de fiecare data ca prima data.

Ai fost initiat, apoi a urmat un drum anevoios pana cand ai ajuns dj rezident. A fost foarte frumos la început, dar cu timpul ti-ai dat seama ca nu te mai poti exprima. Ai simtit un blocaj ce te tine in loc. Vii primul in club si pleci ultimul. Esti dispus sa depui mult efort ca sa mergi la urmatorul nivel. Cea mai mare provocare in acest moment o reprezinta faptul ca de multe ori ai clubul gol. Pur si simplu pui muzica la pereti. Ce faci atunci cand lumea nu este acolo?

Te poti plictisi, frustra si intr-un final de poti lasa de djiala; tocmai ti-ai dat seama ca nu este pentru tine.

Cum ar daca, in loc sa-ti blestemi zilele, te-ai bucura de fiecare moment de singuratate? Daca nu ai realizat pana acum, te asteapta un drum lung. Acesta este un prilej prin care poti dobandi cel mai important skill: sa te bucuri de proces, sa traiesti acum. Succesul nu este decat o consecinta pozitiva a felului in care pretuiesti fiecare clipa de singuratate.

Pe scurt: esti singur in club; asculta-ți muzica, incearca combinatii de piese pe care nu le-ai incerca in mod normal; lucreaza la tehnica. Sunt atat de multe lucruri pe care le poti imbunatati.

Daca-ti faci temele, succesul nu te va lua pe nepregatite.

It’s a dirty job, but a BadAssDj has to do it!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register