[RecPlayLove] #12 I know what you did last summer!

Party. Party. Party. E prea frumos sa stai in casa. S-a pus praful pe laptop; ce sa mai zici de programul in care faci muzica.

Nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, corect? Ce ai spus la sfarsitul lunii decembrie 2017…? Anul acesta va fi epic. Vei produce sute de piese. Si uite ca vara asta ai produs mai putin de 100, poate mult mai putin.

Trage aer in piept. Acesta este un moment potrivit in care le poti spune lucrurilor pe nume. E seriosa treaba sau toata chestia asta creativa a fost ceva de moment la fel ca snowboardingul, banda de alergat sau cursurile de salsa la care nu ai fost decat de doua ori?

Daca vrei sa faci cariera, indiferent ca este cald sau ploua, lucrezi, faci piese; bune, rele, le faci, dai bounce si mergi mai departe. Suna trist, dar cineva trebuie sa faca si treburile mai putin placute.

Nu ai dat bounce, nu ai facut piese, ai fost la piscina 6 zile din 7, ai inotat 63 de mile marine si nu ai ratat nici un eveniment. Te simti vinovat? (macar de-ai fi inotat atat)

Stai chill. Partea buna e ca vara s-a cam terminat. Partea si mai buna este ca poti sa deschizi blestematul ala de program chiar acum si sa faci un beat. Hai, incearca, nu cred ca te musca, plus ca nu vei sti niciodata de unde sare hitul!

Have a great summer!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register