[RecPlayLove] #13 Tu cu tine

Cum te-ai simti daca ai sti ca fiecare miscare a ta este filmata? Esti in pupitru, mixezi de mai bine de-o ora. Esti in centrul atentiei, simti emotia. iti tremura un pic degetele pe butoane, dar e bine. Esti filmat in slow motion. Fiecare miscare poate fi reprodusa la un moment dat cu incetinitorul. Da. tehnica ta va fi analizata de o comisie de experti in arta djingului. Viitorul tau este pus in balanta de raportul pe care il vor depune luni la prima ora. stii bine ce faci. Lumea se distreaza. Practic acesta este motivul pentru care ai fost invitat. Esti bun. Esti cel mai bun. anticipezi fiecare reactie. Cue. Play. Cue. Play. Cut that bass. Drop that last bar. Now jump! Esti aici, acum, in viitor. Cat de norocos esti. ai toata tehnologia la indemana. toata experienta care s-a acumulat de-a lungul anilor isi spune cuvantul. Esti pe pilot automat, totul iti vine foarte natural. You’re a mixing machine. N-ai nici o grija. Comisia va fi incantata. Nu au ce sa-ti reproseze. ti-ai facut temele.

Ok. Nu ti-ai facut temele. Fiecare miscare a ta este filmata in slow motion. Cum te vei simti luni, la marea adunare a comisiei. Cum te vei simti cand toata lumea va sti ca tu foloseai un fader ce nu era conectat la niciun platan? Cum te vei simti cand ei vor vedea ca ai un cd mixat intr-unul din playere? De ce faci asta?

Buna intrebare. De ce ai venit aici? Cat crezi ca o sa mai tina? Deep down inside of you, esti implinit?

Este greu sa-ti pui aceste intrebari. ai nevoie de putin curaj. Posibil sa te sperie raspunsul. Ce este important pentru tine?

Mersi!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register