[RecPlayLove] #4 Mă băiatule, n-ai luat speiș, ești frustrat!

Cea mai grea boala. Nu, nu este ADHD, FOMO sau OCD! Este vorba de frustrare. Aceasta inglobeaza tot ce am enumerat mai devreme plus many more extras. Este o adevarata cutie a Pandorei. Iti ofera toate scuzele sa nu faci nimic. Odata cu evolutia ei, gasesti motive din ce in ce mai elaborate, pe cat de reale pe atat de nocive.

Ok. Ia o pauza! Imagineaza-ti urmatorul scenariu: ai 70 de ani si faci o mica recapitulare. Sa presupunem ca esti mult mai copt decat la 20 de ani. Acum apare regretul: dacă iti vedeai de treaba si lucrai 30 de minute pe zi ca sa creezi ceva, unde ai fi fost acum, 50 de ani mai tarziu.

Imi permit sa intervin.

Iti propun sa faci zilnic 30 de minute muzica, iar prin facut muzica, poti doar sa deschizi Ableton-ul si sa te uiti la el, fara sa tragi nici macar un loop pe timeline. Daca nu poti 30 de minute, incearca 20, 10 sau chiar 5. Cu timpul iti vei crea un automatism, drept urmare iti va fi mai greu sa nu faci muzica decat sa faci. Eu fac asta de 167 de zile consecutive si viata mea s-a schimbat: nu pot sa-mi imaginez cum de nu am facut acest lucru pana acum.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register