[RecPlayLove] #7 Badass Candy Crush mtfkr

Joci de patru ani. Nu ai ratat nicio zi. Ai ajuns la nivelul 6.981.488. Mai ai un pic si ajungi la 7.000.000. Numai cand auzi acel sunet iti vine sa mai spargi si tu cateva bombonele. Nu numai ca iti omoara timpul, dar este si foarte distractiv. Nu mai zic de faptul ca este un joc de inteligenta.

Si totusi, ce se va intampla cu timpul investit daca acest app ar disparea? Cum ar fi fost viata ta acum daca cineva nu ar fi inventat Candy Crush? Clar, ar fi fost mult mai greu, poate chiar imposibil de suportat sa treci de la o zi la alta, sa mergi la job, sa iubesti etc. Ce-ai spune daca ar exista totusi o modalitate prin care poti reinvestesti timpul alocat Candy Crush-ului?

Faci muzica de ani de zile, dar avansezi cu pasi mici. De fiecare data incepi sesiunile de lucru mult mai tarziu decat ti-ai dorit. Ai tendinta sa amani acel moment. Cum ar fi daca ai trata o sesiune de lucru precum faci cu o partida de Candy Crush? Sa iei niste reguli si sa le aplici procesului de creatie? Nu numai ca vinovatia ar disparea, dar te vei simti mult mai bine, iar acest lucru nu poate avea ca rezultat decat niste muzica misto.

In spatele fiecarui joc exista acest principiu care se numeste Gamification. Data viitoare cand faci muzica, joaca-te mai mult! Atenție, exista riscul sa nu mai folosesti vreodata aplicatia Candy Crush si sa pierzi tot ce ai acumulat pana in acest moment! Personalul Badass DJ nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun nivel de Candy Crush pierdut.

Pe bune acum, ce alegi?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register