[RecPlayLove] #10 Intrebare intrebatoare

Faci muzica sau vrei sa faci muzica. Ce te atrage in aceasta zona? Ce sentiment vrei sa transmiti? Vrei sa lasi ceva in urma ta sau pur si simplu cauti un proces care sa contribuie la status quo-ul tau?

Ti-ai pus vreodata intrebari de acest gen? Pana la urma, de ce ar fi benefice toate aceste intrebari?

Da, imi pun intrebari tot timpul. Fiecare intrebare a fost urmata de un raspuns care m-a ajutat sa ajung unde sunt acum.” Misto acest raspuns. Poate fi mai mult de-atat? Da… Pot fi si mai multe intrebari.

Practic acesta este un joc infinit al intrebarilor.

Cum te simti cand iti pui o intrebare? Esti constient de acest lucru? Te bucuri de raspunsurile pe care le primesti sau pur și simplu eviti sa-ti pui intrebari de teama rezultatului?

Revenim la muzica. Ce cauti mai exact? Ce te misca? Ce vrei? De ce? Cum ai ajuns aici?

Este foarte usor sa te pierzi pe drum. Poate voiai sa faci beat-uri hip-hop, iar acum produci piese pop. Ai inceput cu house, dar lansezi periodic piese drumstep. Cat de des analizezi ceea ce faci (de unde ai pornit si unde ai ajuns)? Te-ai pierdut pe drum sau ai gasit o noua cale?

Care-i faza?

E foarte simplu! Ia o foaie si un pix. Pentru urmatoarele 7 zile, inainte de culcare, scrie prima intrebare care iti vine in minte. Doar intrebarea și mergi la somn. Fa-ti un obicei din asta. Ce-ai de pierdut?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register