Short intro in lumea Siscanovei

Hello,  Badass Readers,

Pentru ca respir si dansez pe muzica de cand ma stiu, m-am gandit ca, de astazi, sa impartasesc cu voi impresii legate de artisti, seturi și piese. Asa cum spune si titlul – Siscanova’s Choice – subiectele urmatoarelor articole vor fi personal alese si vor exprima opinii proprii, so bear with me.

Curiozitatea nativa si iubirea pentru dans m-au facut sa adun playlist-uri cu muzica din anii ’90, cand la 5 ani, La Bouche, Dr. Alban si Prodigy erau viata, pana astazi, cand urmaresc tot ce apare nou pe YouTube, Soundcloud, TuneIn si Mixcloud. Da, sunt abonata la toate canalele, merg la petreceri cu prieteni sau singura 😀 (all for the love of music and DJs) si ascult foarte activ – cu comentarii, story, share, hashtags si tot ce trebuie. Cei care ma cunosc stiu ca mare parte din mesajele pe care le trimit sunt track-uri, seturi sau invitatii la evenimente… multe evenimente.

Ideea acestei rubrici a pornit de la bucuria pe care am trait-o cu totii, la un moment dat. Stii cand dai peste un set, un artist sau o piesa, care iti schimba cu totul dispozitia, ziua sau, in cazul meu, viata? Ei bine, exact la aceasta situatie ma refer! Pentru mine, a fost prima seara de Ibiza, la Amnesia, cand Maceo Plex si Danny Daze au dat play la „Solitary Daze”. Atunci am stiut ca vreau sa scriu despre ce poate face muzica din om. Asa ca, accentul va fi muzica electronica, deoarece eu cred ca pentru fiecare moment si emotie exista o muzica, iar eu vreau sa va vorbesc despre acea piesa si acea emotie. Cine stie, poate veti simti si voi la fel…

Haideti cu mine intr-o aventura in care cream emotii si ascultam muzica buuuna buna! Pana data viitoare, va pupa Siscanova si va las cu Mr. Maceo himself! Yasss!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register