[SISCANOVA’S CHOICE] Caprices: festivalul care duce muzica electronica in inima muntilor

Caprices este un festival de patru zile care are loc in fiecare an in Crans-Montana, Elvetia, pe trei niveluri diferite, pozitionate atat pe partea superioara, cat si pe cea inferioara a versantilor. Pe scurt, Caprices aduce la un loc cei mai buni Dj din lume, in cel mai frumos peisaj montan, intr-o experienta in care nu frigul seteaza atmosfera, ci varietatea genurilor si a artistilor, a publicului alcatuit din oameni veniti din intreaga lume.

Caprices a aparut in 2004 si a evoluat de atunci in unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica electronica din Europa. Anul trecut, Caprices a lansat un documentar despre povestea conceptului festivalului, intr-un format de scurt-metraj care te face sa vrei sa mergi acolo macar o data in viata.

 

 

Tinut in Alpii elvetieni, in satul pitoresc Crans-Montana, festivalul este un eveniment care nu poate fi ratat de cei care iubesc muzica electronica. Asa ca, anul viitor se merge neaparat! Exista trei locuri/scene principale de clubbing la festival si fiecare are o atmosfera unica.

MOON

Oferind o experienta vizuala si sonora de neuitat, acest nou loc de intalnire, pe timp de noapte, gazduieste pana la 5.000 de persoane.

MOON va avea anul acesta un lineup incredibil, cu nume iconice din lumea muzicii electronice, precum Pan-Pot, DVS1, Marcel Dettmann si Len Faki.

MDRNTY @CAPRICES

Locatia construita dintr-o structura cu geamuri de sticla, asemanatoare unui cort, ofera o atmosfera de petrecere in aer liber, desi evenimentul se desfasoara indoor. Aici te vei bucura de vederi panoramice spre unele dintre cele mai uimitoare peisaje ale Elvetiei, pe timpul evenimentelor de zi.

Pe scena MDRNTY vor pune maestrii minimal-ului precum Edward, Raresh, Ricardo Villalobos si Margaret Dygas. De asemenea, tot aici vor pune si greii muzicii house si techno, care vor incanta atmosfera cu seturi dansante: Seth Troxler, Black Coffee, Jamie Jones si Peggy Gou.

Sambata este alocata celor care prefera „spiritual deep house”. Alaturi de Desert Shaman Bedouin se vor alatura Behrouz, Audiofly si Blond:Ish.

Duminica, festivalul va fi incheiat, in mod traditional, de Sven Väth cu un set original, iar alaturi de el vor fi Fabe si trio-ul Apollonia.

CRY D’ER

Locul unde va puteti relaxa si alege sa ascultati anumite selectii muzicale. Anul trecut, Caprices a luat premiul pentru „Cel mai bun festival international 2018”. Asa ca, anul acesta, pentru cea de-a 16-a aniversare, organizatorii au pregatit mai multi artisti, mai multe scene, dar si mai multa distractie.

Pentru a-ti face o idee, iata doar cateva dintre numele celor care vin la Caprices 2019: Acid Pauli, Adolpho & Franky, Alci, Apollonia, Audiofly, Bedouin, Behrouz, Black Coffee, Britta Arnold, Dana Ruh, Dandy Jack, Don Ramon, DVS1, Edward, Ezikiel, Fabe, Giorgio Maulini, James Mc Hale, Jamie Jones, Len Faki, Madnax, Marcel Dettman, Margaret Dygas, Mashkov, Mathew Jonson, Nico Stojan, Olivan, Pan-Pot, Peggy Gou Raresh, Ricardo Villalobos, San Marco, Seth Troxler, Sven Väth, TIA, TYOMA etc.

Caprices este paradisul festivalurilor, pe final de iarna, oferind o experienta muzicala si culturala cu adevarat memorabila, intrucat, si anul acesta, festivalul va transforma uimitoarele statiuni alpine din muntii Valais intr-un adevărat templu al muzicii electronice.

Daca inca nu ti-ai luat bilet, pentru Caprices 2019 (11.04 – 14.04), afla ca mai este timp. Pe site-urile de specialitate vei gasi tot felul de bilete pe zile, evenimente sau chiar abonamente.

Pana la anul, cand sper sa ajung si eu la festival, va las, ca de obicei, cu setul meu preferat :

 

 

Cu drag si muzica,

Siscanova.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register