[SISCANOVA’S CHOICE] CONNECT

Cu tematici unice, line up-uri incredibile si un fanbase mondial, atat Awakenings, cat si Time Warp sunt apreciate ca fiind doua dintre cele mai influente branduri de muzica electronica din întreaga lume. Ce ar putea fi mai interesant decat unirea fortelor pentru o experiența muzicala noua? După doi ani de planificare extensiva, dinamica muzicii techno germane si energia celei olandeze sunt puse la un loc, pentru a crea un nou festival concept – „Awakenings & Time Warp present Connect”. 

Evenimentul de la Messe Düsseldorf este o sinteza a doua marci cu o istorie de lunga durata și marcheaza un moment crucial in istoria evenimentelor de muzica electronica. La Connect au venit 22 de artiști, intr-un amestec eclectic de personalitati internationale si talent proaspat, fapt  ce capteaza perfect spiritul ambelor marci atat de apreciate, pana acum, pentru productiile separate. Nu este deloc surprinzator faptul ca lineup-ul pentru aceasta premiera prezintă nume precum Richie Hawtin, Solomun, Nina Kraviz, Adam Beyer, Loco Dice, Maceo Plex, Joseph Capriati și Joris Voorn. Pentru o noapte, iubitori ai muzicii techno din toata lumea au trait o experienta spectaculoasa, intr-un decor nou cu proiectii video pe podea, instalatii luminoase inovatoare si sunet incredibil pentru cele patru scene numite dupa punctele cardinale.

Düsseldorf s-a dovedit a fi locul perfect pentru acest eveniment unic. Nu numai ca se afla la o distanta optima intre Mannheim si Tarile de Jos, dar este si fundalul ideal pentru acest nou concept de festival, fiind casa unor trupe recunoscute la nivel mondial, precum Kraftwerk și D.A.F. 

Weekend-ul trecut, 20.000 de invitati au calatorit pana in inima Germaniei pentru a sarbatori muzica electronica. Daca ai intrat pe Instagram sau pe Facebook zilele acestea, nu aveai cum sa nu vezi zeci de stories de la evenimentul ce tocmai s-a incheiat. Awakenings si Time Warp au aratat ca in lumea muzicii techno este loc pentru toata lumea si ca toti suntem conectati la o energie mai puternica impreuna, in sinergie cu actualitatea fenomenului mondial. 

Da follow la canalul de YouTube We present Connect si bucura-te de atmosfera festivalului!

Siscanova.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register