[SISCANOVA’S CHOICE] Elrow – Carnaval si muzica din 1870

Explozie de culori. Ritmuri ametitoare. Decor psihedelic. Line-up incredibil. Tinute cat mai trasnite, rasete si dans, dans, dans. Pe scurt, Elrow.

Nu putem vorbi despre brand-uri de petreceri fara a mentiona cel mai excentric concept de petrecere techno existent la ora actuala. Putini stiu ca label-ul Elrow a aparut in 1870, fiind fondat de familia spaniola Arnau. De la balciuri si carnavaluri, cu atractii tipice sfarsitului de secol XIX, Elrow a ajuns sa produca anual peste 18 milioane de lire sterline. Elrow este specializat in crearea unei experinte unice de clubbing, cu tematici fantastice: paduri fermecate, carnavalul brazilian, lumea junglei sau epoca primitiva. Practic, te vei trezi dansand sub un delfin sau langa fluturi uriasi, vei fi pictat din cap pana in picioare cu vopsea fosforescenta sau vei fi acoperit de sclipici si confetti.

Secretul petrecerilor este simbioza dintre muzica, ritm si poveste. Actori costumati apar de nicaieri si te atrag in nebunia lor dansanta. Elrow nu este un show pentru toata lumea, mai ales pentru cei timizi, deoarece acest haos de spectacol te scoate complet din zona de confort. Dar, hey! O doza de excentricitate nu strica niciodata! Imagineaza-ti universul petrecerii ca o reprezentatie live si fosforescenta a cartilor lui Dr. Seuss.

Ti se spune, de obicei, ca va fi nebunie si ca te vei distra, insa nimeni nu m-a pregatit pentru o seara de magie. Pentru o bibliofila ca mine, Elrow a fost o excursie la bratul lui Alice in lumea triburilor canibale. La momentul respectiv, petrecerea se tinea pe terasa de la Space Ibiza. Cum am pasit in locatie, am fost absorbita direct de atmosfera inspaimantatoare, dar amuzanta; electrizanta, dar stupefianta. Contactul cu realitatea era doar prin coada de la intrare si cea de la bar. In rest, sclipici, pene, muzica si un vortex ce se misca in ritmuri hipnotice. In seara aceea puneau cei de la Art Department si Marc Maya, parca. Nu imi mai amintesc multe detalii legate de petrecere, intrucat am ales sa traiesc povestea, nu sa o retin. Elrow pentru mine inseamna o minunata amnezie, pe care va recomand sa o incercati macar o data!

Va las cu o Steve Lawler si mixul sau de la Elrow Londra.

Bisous,

Siscanova.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register