[SISCANOVA’S CHOICE] FUSE: this is how you do it

De la infiintarea sa in 2008, FUSE s-a stabilit ca o institutie a muzicii din Londra si ca un jucator important in circuitul international de cluburi. Au gazduit peste 300 de evenimente de succes in Europa si in intreaga lume. Filozofia este simpla: sa iasa din tipare, cu rave-uri exceptionale, construite in jurul unor standarde superioare de design, de sunet si un nucleu apropiat de DJii rezidenti. FUSE se asigura ca line-up-urile sunt intotdeauna bine programate si rezoneaza cu sunetul distinctiv.

Dupa ce au lansat cluburile care i-au facut atat de celebri, cei de la FUSE s-au gandit sa se extinda si in lumea festivalurilor. Indiferent de evenimentul pe care il alegi, vei vedea ca atmosfera este asemanatoare. Constanta este data de prezenta luminilor rosii, folosite pentru a spori intimitatea cadrului in care se desfasoara evenimentele.

In 2013, FUSE se deplaseaza spre Village Underground, unde continua sa atraga amatorii de muzica house, pe parcursul zilei de aceasta data, pentru a se asigura ca vibratia speciala a conceptului este mentinuta. Exista in medie doua evenimente pe luna, toamna, iarna si primavara, si un eveniment pe luna in timpul verii.

De-a lungul existentei sale de sase ani, FUSE si-a vandut in mod consecvent evenimentele, motivul principal fiind nucleul exceptional al rezidentilor FUSE: Archie Hamilton, Enzo Siragusa, Seb Zito, Rich NxT, Rossko, precum si un alt grup de artisti britanici, care au pornit de pe dancefloor si au ajuns la DJ booth.

In ciuda faptului ca este vorba de un brand concentrat, un numar de DJi de renume au mixat frecvent la evenimentele FUSE, printre care TINI, Sonja Moonear, Onur Ozer, Guti, Julian Perez si Alexkid.

Pe masură ce marca FUSE a largit profilul rezidentilor sai, cererea de a gazdui evenimente in orasele europene a crescut, de asemenea, si va continua fara indoiala intr-un ritm accelerat.

Brand-ul s-a bucurat de  „residency”  lunar la Ushuaia Ibiza in 2010, de evenimente sub marca DC10-Circo Loco, inainte de a ajunge la evenimentele saptamanale de la Sankeys Ibiza din 2012 si 2013. Ulterior acestor evenimente tinute pe Insula Alba, au aparut si invitatiile pentru a pune la Miami, New York si alte locații recunoscute printre iubitorii de muzica house.

Verisorii Enzo Siragusa si Tony Cannatella sunt conducatorii din spatele Fuse, care au celebrat aniversarea a zece ani de existenta a brand-ului anul trecut. Cei doi au pornit cu o idee si mult curaj de tineri cu ambitii. Ca in majoritatea cazurilor, pe care le cunoastem deja, pasiunea pentru muzica si cateva aptitudini de antreprenoriat au fost la baza acestei povesti de succes.

Ne auzim la vara, de la FUSE Londra! 😉 Pana atunci, va las cu un set de la Ibiza.

Play!

Siscanova.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register