[SISCANOVA’S CHOICE] Music On: petrecerile legendare ale lui Marco Carola

Cine nu a auzit de Music On? Sincer, nu cred ca exista vreun pasionat infocat al muzicii electronice care sa nu fi mers la vreuna dintre legendarele petreceri ale lui Marco Carola sau macar sa stie despre conceptul din spatele lor.

 

Numele petrecerii e chiar sugestiv, in sensul in care in momentul in care de cum ai pasit in incinta unde are loc evenimentul, cineva parca apasa un buton care te activeaza si te indeamna la dans. Energia, dansul si bassul puternic sunt elementele esentiale ale acestor petreceri.

 

Despre Marco nu as mentiona prea multe. Are o relatie speciala cu publicul din Romania, caci ii place vibe-ul crowdului de la noi si in plus, sunt arhicunoscute maratoanele lui de zeci de ore de la Sunwaves. Merita mentionat faptul ca in Ibiza, petrecerile Music On au devenit un fel de cult, iar mixurile de dimineata ale lui Carola sunt cele care tin insula animata.

 

Brand-ul Music On a fost lansat in 2011, la hotelul Shelbourne din Miami, cand Carola a aratat pentru prima data prin intermediul unui nou concept viziunea sa despre viitorul muzicii techno. Ulterior, acesta a devenit tot mai popular, fiind organizate tot mai multe evenimente sub marca Music On in toata lumea, iar in Amsterdam exista chiar un festival dedicat organizat anual de label.

 

Alaturi de Carola, la petreceri poti dansa alaturi de artisti precum The Martinez Brothers, Paco Osuna, Loco Dice, Miss Kittin, Oxia, Luciano, Apollonia si altii.

 

Forta. Acesta este termenul care descrie cel mai bine ce simti la petrecerile Music On. Nu stii cand te-a lovit, cum, dar iti place si mai vrei. Pentru mine, Music On a fost o seara de dans ce a trecut parca prea repede si dupa care m-am resimtit o lunga perioada de timp. Ori a fost prea multa <<galagie>>, ori au fost dansatoarele prea bune, insa pe la 6 dimineata m-am simtit coplesita de muzica, de dans si de atmosfera. Mi s-a spus ca Music On nu e pentru toata lumea si am ajuns sa cred asta.

 

Pentru a concluziona, va spun doar atat: fiti curiosi si mergeti macar o data la un eveniment marca Music On pentru o altfel de experienta! 🙂

 

Ne auzim la anul cu noi petreceri, cu muzica proaspata si amintiri noi!

 

Va imbratiseza Siscanova.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register