[SISCANOVA’S CHOICE] RESISTANCE

Cu evenimente pe toate continentele, RESISTANCE aduce la un loc unele dintre cele mai tari nume din muzica electronica underground. În 2017, label-ul Ultra a preluat brand-ul si l-a adus la Privilege, marcand astfel una dintre cele mai interesante noutati ale sezonului trecut. Datorita succesului petrecerilor si line-up-ului neobisnuit, managerii clubului din Ibiza au decis sa gazduiasca runda a doua, in 2018.

Conceptul a aparut in 2015 si-si surprinde in mod continuu fanii cu asocieri nemaipomenite de techno superstar-uri. Cine nu s-a bucurat dansand pe B2B-urile dintre Adam Beyer & Joseph Capriati sau Dubfire & Nicole Moudaber? Cu regele techno-ului Carl Cox drept ambasador global, lista lor de DJ suna a techno „hall of fame” si cuprinde nume precum: Adam Beyer, Eats Everything, Loco Dice, The Martinez Brothers, Marco Carola, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Black Coffee, Maceo Plex, Kölsch, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Pan-Pot, Richie Hawtin, Sasha, John Digweed, Seth Troxler si Marcel Dettmann. Daca vrei sa mergi la o petrecere de-a lor, o poti face aproape tot timpul, intrucat DJ-ii de la RESISTANCE sunt prezenti atat in cele mai tari cluburi, cat si la festivaluri celebre. Pentru mai multe detalii despre urmatoarele locatii, intra pe https://resistancemusic.com/.

Vara aceasta petrecerile marca RESISTANCE au inceput pe 17 iulie si s-au desfasurat in fiecare marti pana pe 11 septembrie, cand Carl Cox si Maceo Plex au mixat un set nemaipomenit. Spuneam recent despre Carl Cox ca are seri foarte bune si seri de generic. Ei bine, alaturi de Maceo, a reusit sa faca publicul sa se simta cu adevarat privilegiat ca este martor la un astfel de eveniment unic. Acest B2B a fost visat si dorit intens de multi dintre noi. Asa ca, surpriza a fost pe masura cand a fost anuntat la Closing.

Personal, nu mi s-a intamplat demult sa uit sa respir in timp ce ascult un set, dar acesti doi titani proved me wrong. Enjoy! #fanseala

Siscanova.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register